- TCL LCD és LED TV-k
- Forrmell.enn
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
mephi666 #104 üzenetére
Kb. mint a mi sztorink. Csak nálunk mindketten IR-esek vagyunk, az asszony pedig PCOS-es. Nálunk is kétszer volt HSG. Elment az összes a10. hétig bezárólag. A legtöbb nem tapadt meg, a többinél valami fejlődési rendellesség lépett fel. Andrológia.... 5x voltam, ebből 3 magán cucc. Az elsőnél azt mondták meddő vagyok. Aztán kiderült, hogy spontánra is tökéletes. Persze ezek genetikalig nem vizsgálnak, azok a vizsgálatok kimaradtak. Dévai doki azt mondta, majd a 2-3 lombik után ráérünk ezekkel.
Egyébként jó arc volt az öreg, haverok lettünk.
" ne stresszeljetek rá..." LOL! Amennyiszer ezt hallottam.
Általában olyanoktól akiknek volt gyerekük, vagy éppen várták. Az elej vicves volt, aztán a 200-adik után már inkább fárasztó. A végén feladtuk, elmentünk a TEGYESZ-hez és beálltunk a sorba. Kellett valami biztos pont az életünkbe. A végén már úgy ébredtem, hogy az első kérdésem az volt az asszonyhoz, hogy "ugye nem esett le a hőd? " Téboly volt. Miután beálltunk a sorba mindketten megnyugodtunk. Most várunk és tudjuk, hogy előbb-utóbb lesz gyerekünk, akit szeretetben felnevelhetünk.
Nektek gratulálok és sok egészséget kívánok!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Cathfaern #95 üzenetére
Azt feljted el, vagy nem akarod megérteni, hogy akik idáig eljutnak azoknak nincs más lehetősége. Ezt senki sem vidáman és dalolva vállalja. Mire ide eljutsz már szó sincs a "természetes" dolgokról. Ezért mondom, hogy nem hiteles, ha olyan beszél róla, akinek lövése sincs róla mi is történik itt. Elmondom, onnan indul a dolog, hogy 6-12 hónap próbálkozás után nem jön össze spontás a fogantatás. -> D vitamin-> Norculut-> Clostybegit-> andrológia->..... Lombik-> lombik -> baba vagy örökbefogadás. Esetleg imádkozhatunk, bár abból nem lesz gyerek.
Ugyan már... Mentális problémáid neked is lehetnek később meg nekem is. Pedig nem vagyok lombik baba. Persze nagyobb rá az esély. A környezetem sem a pozitív élményektől hangos. Ugyanis a lombik sikerességének az esélye átlag 30%. Sokkal több a csalódás és bánat , mint te azt gondolnád.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
t72killer #93 üzenetére
Örökbefogadás:
Ezt így nem lehet kijelenteni. Vannak anyák, akik már szültek és nem vetették el, de nem tudják már nevelni a másodikat, harmadikat... pedig egészségesek. Aztán van akinek egy félrelépésből lett és nem viheti haza, de el sem akarta vetetni. Meg ott vannak a romák és akiket te is említettél vagy karrier vagy nem érzi még magát anyának, nem készült fel..... Hosszan tudnám sorolni, sajnos. Az, hogy mindkét fél tudja, hogy nem vérszerinti család nem gond.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Cathfaern #91 üzenetére
Ja igen, a picológus kontra lombikos gyerekek. Erről volt valami kimutatás vagy ilyesmi? Mert én benne élek egy ideje ebben és nem hallottam róla. Amiben igazad van az az, hogy születési rendellensségek simán előfordulhatnak. A sok hormon miatt, de az ilyet még embrió korban kiszűrik és nem lesznek belőle újszülöttek, csak nagyon kevés esetben. Szóval nem tudom miből jutottak erre a következtetésre. Az eljárás elsősorban az anyát veszélyezteti, a beavatkozás és a hormonok végett, majd az utódot.
Ne értsed félre, nem rád vagy az itt lévőkre haragszom.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Cathfaern #91 üzenetére
Tudod mi a lombik program? Kivesz, levesz, összeereszt, felturbóz, vár, visszatesz. Az IVF kb ennyi az ICSI már más tészta. Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Van egy meddő pár, akinek ez az utolsó lehetősége , hogy saját közös gyereke legyen. Megfogják próbálni. Nem is egyszer. 1x-2x-3x ..... Volt akinek a 10. jött össze és nem az OEP által támogatott formában. Ha nem jön össze , akkor két lehetőség marad. 1. Imádkozol a jó istenhez, hogy adjon neked gyereket. Persze idáig sem adott... Aztán 2. örökbefogadás, meséljek róla?
6 éve próbálkozunk, lassan 7. Ez alatt volt 7 inszeminációs eljárás , 2 lombik. Az eredmén 9 vetélés, ebből egy ikrek. Szóval nekem a pádre nem tud sok újat elmondani a lombikról, de részemről a duma amit letol hiteltelen. Azok az emberek, nők, férfiak, akik ott voltak velem mind ezt mondanák.
Tartom magam az előzőhöz. Hülye duma az egész!
-
WOT-H-A-C
veterán
Nyilvánvaló, hogy a pöspöknek fogalma sincs milyen út vezet egy pár életében a lombikprogramig. Csalódásolk sora, vetélések, magaláztatások, párkapcsolati és anyagi válság. Félinformációk, meg vallásos bull shit az egész. Majd ha éveken keresztül küzdött volna a gyerekért , akkor nem beszélne baromságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest