- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor81
senior tag
Gyoztel, szedd a penzt...
Az en velemenyem tovabbra is ez: az az ember, aki vesz kb 100e Ft-ert egy 8T-s HDD-t ahelyett, hogy venne 100e-ert 4*3T-t (es igy lenne 9T-ja biztonsagban) es nem erdekli, hogy elvszik -e 8T adata, a szememben komolytalan (sot, magamban azt gondolom nem teljesen normalis)
iMac boviteset megoldjak az iMac boltban/szervizben annyi penzert megtehetik, ha van ra igeny (szerintem esetunkben nem sok embert erint) A kartya, amit emlitettem valoban nem kepes csodakra, de Te peldaloztal itt ODD-vel korabban (amire velemenyem szerint ma mar nem nagyon van szukseg), amit kivaloan elkezelget... (nekem egy BD van rajta es gond nelkul ir/olvas evek ota)
Szoval nezopont kerdese az egesz...
Van megoldas jo es megjobb, meg rossz... Mindenki valaszt annak fuggvenyeben mennyi az esze/penze.
Sok ember, aki majd ezt megveheti, azert veszi mert igy elmondhatja, hogy neki mekkora HDD-je van, aki gondolkodik mar most megveheti ezt a meretet (ill. nagyobbat) ugyanennyiert es tudja, hogy az adatai nem a veletlenen mulnak.Udv.: V.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest