Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Nézd, láttam én már elég warezbohócot a gépén Acrobattal, amit ugyanarra használt, mint én a Readert... Na most ha ez nem ostobaság, akkor semmi.
Egyébként nekem sincs bajom, ha a free alternatívák terjednek a fizetős (és sokszor max. ugyanolyan, néha szarabb) verziók mellett, de a warezbohóc mégis a Nero-tmeg a Nod32-őt lopja, na meg ultimate Windows-t, amire utána megkérdezi, hogy mit kapcsolhat ki/törölhet le, meg Office Ultimate-et telepít, aztán használja belőle a Word-öt, de azt is csak annyira, mint amennyit a Notepad is tud.
-
Morden24
nagyúr
Nem erkölcsi vétség, hanem fogyasztói ostobaság.
Ha nekem megfelel (teszem azt) a Windows 7 Home Premium (nem kényszerűségből, hanem mert a preferenciáimat maradéktalanul kielégíti), akkor én ingyen sem az Ultimate-et lopnám le.
Hát az, hogy nem életszerű, csak azt bizonyítja, hogy a warezos a leghülyébb fajta fogyasztó, mert semmiféle szelekció nincsen a "vásárlásában". -
gaborbol
őstag
Latom atjott a lenyeg, jelen estetben:
Mennyit fizettenek ki vele a home premium warez eseten, es mennyit is az ultimate warez eseten? Ne adj isten megvette volna 25k-ert...
Es igy tovabb...Pl Photoshopnak is van ingyenes herelt verzioi, de hat ez nem eleg mert le kell warezolni a fullt, persze lefogadom a free-t se tudja kihasznalni az emberek 95%-a.
-
Morden24
nagyúr
Üzleti vetélytársak között kis kapcsolatokat kihasználva ezer éve bevett szokás adhivnál felnyomni egymást, aztán az ellenőrzésnél kiderül, hogy hoppá, nincsen meg a szoftver, amivel realizálták a lóvét.
Azért nem házkutatnak csak úgy le. Főleg nem standard magánszemélyt. Ráadásul alapban nem feltétlenül foglalják le a gépedet, a zsaruság meg nem fogja átnézni a vinyódat, ha más ügyben jöttek.
Egyébként aki még a warezhoz is annyira hülye, hogy szelekció nélkül mindenből a legnagyobbat szedi le csak azért, mert neki ingyen van, az meg is érdemli, hogy megvágják pár misire.
Akkor legalább megtanulja, hogy nem kell Photoshop ahhoz, hogy szemüveget rajzoljunk a haver kocsmázós fotójára. -
Ne hogy már sajnáljuk a warezolókat. Eleve csak azokat lehet megvágni, akik sárosak, azokat meg nem sajnálom.
Pl. nem hiszem el, hogy otthoni felhasználásra bárkinek is kell a Photoshop. Van rengeteg, ingyenes alternatíva. Aki meg azzal keresi a kenyerét, az fizesse ki az árát. Office ugyanez, otthonra tökéletes az OpenOffice, de akár a google docs is, és még sorolhatnám. Az oprendszer ára meg már tényleg vicc a teljes konfig árához képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest