- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz Pufokaboka #49 üzenetére
sok mindent leírtál, csak a válasz maradt le. mihez kell a gigabit?
-
Pufokaboka
tag
Hát természetesen home servernek: nas, backup, torrent, miegymás. Az 1,2Ghz-es Marvell-es cuccok is tudnak 30-40 MB/s körüli valós Samba sebességet, gondolom valami hasonlót ez is tudna és végre értelmes mennyiségű RAM van benne. Szóval jó lenne ez meg a málni is, de szerintem Gigabit ethernet nélkül felejtősek, tudom vegyek NAS-t, csak én úgy szeretem, ha nincs neki külön ház hanem benne lakik az egész az asztali gépházban, most is simán elfér az egész mATX méretben...
-
valsavis
tag
válasz Pufokaboka #46 üzenetére
miért kell bele gigabit? mire nem elég a 100mbit?
-
félisten
Emberek, en ugy latom, hogy ehhez meg nincs gyorsitott videodriver -- valaki tud az ellenkezojerol?
while (!sleep) sheep++;
-
Pufokaboka
tag
Fene, ez majdnem tökéletes home server csak lenne rajta gigabit ethernet, így marad a GoflexNet / Dockstar, csak az a gond, hogy ezeket már nem nagyon lehet kapni
-
azbest
félisten
ezt se felejtsd el: flat-to-round-power-plug-converto
-
Cs_Laci
senior tag
Indeed, XBMC
A cikk teljesen korrekt. A doboz 70USD. Az más kérdés, hogy nem magyarisztánban, mert itthon van áfa. De ez mindenre van, szóval ezen kár fennakadni.
30 dollár meg a távirányító, szállítás és a 2.5"-es keret. Szintén korrekt. Mindenesetre vettem egyet Túl kíváncsi voltam.
-
azbest
félisten
XBoxMultimediaCenter a lánykori neve a programnak (eredetileg xbox-ra készítették) Viszont csak úgy nem fog menni rajta az xbmc, ehhez még biztosan kell sok munka: drivereket megcsinálni például.
A raspberrry pi-n is még csak kezdetleges hang driver van és ott sincs 2d-ben kihasználva a gpu, de 3d és film gyorsításra már voltak demók. Az sem hátrány, hogy 100 ezres mennyiségben rendelték meg eddig és ott van mögötte a broadcom is, akik valószínűleg segítetek a driverek kapcsán.
Azért a 127 sajnos lényegesen több, mint a 70.
Egyébként nemsoká az arm platform is elsődleges prioritású lesz a fedora disztribúciónál, akkor majd egészen friss rendszer is lehet az ilyen kütyükön.
[ Szerkesztve ]
-
Cs_Laci
senior tag
Azért 100 USD 70 helyett, mert adnak hozzá HDD keretet, távirányítót és ingyen házhozszállítást... Max egy Áfa jön még rá, de akkor is 25-ben megáll. Ha ennyiért lehet használni XBNC-vel, akkor szerintem még mindig best buy...
Rendelt már valaki? Én nagyon közel vagyok hozzá.
-
Honkydoo
őstag
Háát.
Sebességben van még hova fejlődni.
Hmm, lehet hogy egy kétmagos arm-el már jobb lenne?"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
lapa
veterán
szép meg jó, de ez ebben a formában marha lassú. eltart jópár mp-ig, míg a prompt megjelenik a terminálban. oké hogy sd, de ha jól értem jelenleg ez az opció van, nem? vagy lehet sd-n csak boot, és az indítja dokkolóból az igazi rencört?
-
Gusztáv
addikt
válasz osztraksajt #11 üzenetére
Na igen, az új Eden-el minden médialéjátszót porig alázna . A csatlakozó kínálat is rendben van, a felső dokkoló zseniális ötlet (jellemzően megint egy kínai gyártónak jutott eszébe). És még az egész kinézete is teljesen vállalható.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
.mf
veterán
Navégre, már mióta ezt szajkózom. Első lépésnek jó, de mint már régóta írom: én a legalább kétmagos, több RAMmal szerelt verziókat várom. Az új Rockchip kiváló alany lenne. S végre ezen a csatlakozó-kínálat is megfelelő.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
banhammer
veterán
Ötletes kis gép.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
janos1988
addikt
Ez a képfájl működik más androidos cuccokkal (tablet) is?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
F34R
nagyúr
válasz nightmare13 #26 üzenetére
alapú de nem ugyan az, van rá sok apps a marketben de nem ugyan az mint ha a tárólóból raknál fel csomagot. ráadásul án cli mániás vagyok egyszóval GTFO Android.
-
csasaKKP
senior tag
Még mindig nem értem. Ez ugye droidos cucc, minek tennék rá Ubuntut vagy bármi mást is, ha főzött rommal gyorsabb, jobb?! Jó videólejátszó progival teljes értékű cucc ez.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
pakriksz
őstag
3,5-ös vinyót valami átalakítással visz?
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
veterán
Engem a pontos fogyasztása érdekelne egy 2,5-es vinyóval ...
-
nightmare13
őstag
válasz DoItYourself #18 üzenetére
Igen, én kerestem is képeket, hogy megnézzem, hol a jelbemenet, gondoltam a jobb felső sarok, de ott meg optikai hangkimenet van, szóval igen, jóval inkább medialejátszó.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
DoItYourself
addikt
-
XtremLor
őstag
Raspberry-t akartam en is venni a nyaron parat, de amilyen varolista van nem tudom mi lesz belole...lehet benevezek egy ilyenre, ha nem kell honapokat varni ra netezni es filmet nezni jo lenne, akkor nem jaratnam a gepem, na meg edesanyamnak is akarok venni, egy ilyen ot boven kiszolgalna
"Legen...Wait for it...Dary"
-
tjb007
nagyúr
válasz nightmare13 #10 üzenetére
MP2 csak az AML8726-MX -ben van, MP4 pedig az RK3066 -ban (a Samsung 4 -es Exynos -ain kívül).
-
azbest
félisten
"Elég csak a világszerte nagy figyelemmel kísért Raspberry PI miniszámítógépet megemlíteni, amely akár 25 dollárért cserébe is meglepően jó teljesítményt nyújt"
Nettó és az a modell amit még csak terveznek árulni. A valóban létező változat nettó 35, de szállítással bruttó 55 dolcsi is (~ 12ezer huf).(#11) osztraksajt: naja, csak ahhoz az is kell hogy megfelelő driverek és hardveres video dekódolás támogatása is legyen hozzá. Anélkül még az ablakok rajzolása is darabos.
[ Szerkesztve ]
-
osztraksajt
őstag
XMBC-t rá, és már rendben is van. Kb bármit agyonverne tudásban.
-
Zanik
addikt
occó, kici hátépici!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
devast
addikt
Az A10 -ben nem MP4-es mali400 van, hanem sima egymagos.... csak kicsit emelt órajelen.
Különben nagyon tetszik a kütyü nekem is... kár, hogy mire ideérne lesz az 70 euro is.[ Szerkesztve ]
-
nightmare13
őstag
válasz nightmare13 #2 üzenetére
Videot én nem is néztem... Gondolom, ha droid van rajta, akkor lehetséges, hogy nyirbált, és nem hozzáférhetőek bizonyos cuccok (pl Play), de főzött droiddal egy teljes értékű számítógépet kap az ember, ami 70 dollárért, hát nem rossz... (Az MP4 Malival még játszani is lehet bőven, ha tényleg az, és nem MP1 (bár az is elvisz sokmindent))
-
TTomax
félisten
Nagyon jópofa,és nagyon jó az irány!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
csasaKKP
senior tag
Javítsatok ki, ha tévedek, de: alapból Android van a készüléken? Legalábbis a videóból az jött le. És ha az van rajta, akkor Ubuntura nem cserélném le, csak főzött Androidra.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
aram01
nagyúr
kéne venni egyet,várható egy komolyabb teszt?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
nightmare13
őstag
ARM architektúrát ismerve valószínűsítem, hogy pár watt.
Mondjuk az MP4 Mali 400-on meglepődtem, az nem kis erő. Vajon Droid is mehetne rajt? Egy külső meghajtóval, vagy egy nagyobb Pendrive-val egész jó kis HTPC lehet belőle, méghozzá elég olcsón! USB Hub-bal vajon elbír?
-
shteer
titán
pöpec. fogyasztásról van infó?
szerintem jónak tűnik..