Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
Nem volt mindig EU szerver, és a lag a mai napig megvan, ugyanis a 8 fő és az alatti insta runokat maguk a playerek hostolják.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
Egy marha jó Dungeon alapú MMORPG és volt EU szerver is szóval én nem tudom hogy mikor meg mivel játszottál, de ez nem az
-
válasz
Sirandrish #7 üzenetére
Ú ezzel játszottam is. Csak laggolt mert át kellet cseszni a rendszert, nem volt európai szerver. Amúgy repetitív és gagyi, de legalább jól néz ki
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
Ha nem is konkretan idehaza, de digitalisan johetnenek angol kiadasok is.PS4 verzio talan megjelenik majd nyugaton is. Bar azert azt hozza tennem hogy sokban nem kulonbozik majd a Vitas kiadastol.
-
ldave
félisten
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
A japán játékok nagyrésze manapság 3DS-re és Vitára készül (na meg persze mobilra), sajna egyik konzol se igazán mondható olyan népszerűnek manapság nyugaton, mint az elődjeik, így kevesebb játék jut el hozzánk
Meg ha megnézed, a nagy japán kiadók (Capcom, Namco, Square, Konami) mind-mind töketlenkednek.
-
atike
nagyúr
Nekem nagyon japán és túl anime...
Az, ahogy fut az erdőben (?) azzal a óriási nagy karddal (?)... Nem az én világom. De hát nem vagyunk egyformák...
-
-
ldave
félisten
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Az első rész megjelent nálunk is, szerintem ez is eljut majd ide, ha Vitán nem is, de PS4-en valószínű.
-
Gondoljátok hogy kapható lesz majd itthon is? Vagy ennyi erővel miért nem írtok minden japánban megjelenő játékról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel