- Milyen notebookot vegyek?
- Autóhifi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Chromecast topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Hangzatosnak hangzatos...
-
-
macilaci78
nagyúr
Majd ha lesz passzív hűtéssel, akkor lesz számomra alternatíva. És ha el lehet helyezni esztétikusan egy lakásban és most nem a parkettaszegő mellé rakott ultrarövid vetítési távolságú cuccokra gondolok.
Mindentől függetlenül a 20k HUF-ba kerülő projektorok még messze vannak.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hétalvó
addikt
akinek nem eri meg vehet 7300-ast vagy 9300-ast, ha hdr-t akar.
szoval kinek mi erheti meg.https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
fecg21
aktív tag
Az epsonnál magukhoz nyúlnának ha ezzel az ajánlattal indítasz.
Ha azt vesszük hogy ehhez a projektorhoz is kell egy kb 140.000ft( vagy többe) kerülő vászon+egyéb( ha már projektor akkor használjuk is ki címszóval. Akkor föltehetjük a kérdést, megéri e ez így? Zajszintről, tartósságról még nem is nagyon tudunk semmit. Nyilván ha egy moziszoba/ terem megalkotása a cél, oda ez ideális lehet szemben egy 1 millába kerülő 190 centis UHD samsung tv-vel, ami nappali fényben is élvezhető, gyaníthatóan tartósabb és értékállóbb is mint ez a fenti projektor. Lehet nem én vagyok a célközönség mert én egy projektorban mindjárt a hibákat keresem, főleg az árcédula megtekintése után. Pedig jó lenne itthonra egy, de fél milla vagy afölötti pénzért inkább nem, ezek tényleg nem érnek ennyit. Talán egyszer kiforrja majd ez a technológia is a gyerekbetegségeit, de addigra jön a tapéta kijelző. -
kromatika
veterán
Komolyan be árazták.
-
henrik1
tag
vászonnal együtt ér húszezer forintot (ingyenes kiszállítással).
-
Patice
nagyúr
5500$ egy "felkonvertálós" FullHD projektorért. Ezen most el kellene gondolkodnom? Hülye azért nem vagyok.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen notebookot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Autóhifi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmgyűjtés
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest