Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az aki nem csak 1 játékkal játszik, szokott csinálni róluk backup-ot hogy ne kelljen feltétlen újra letölteni... stb stb.
Meg na bumm ráfér 2-3 nagyobb multi cím, meg 1-2 játék még max... és a többit hova rakom?
Én érzékeltem nem kicsi különbséget BF-eknél... igaz a "ready" gombbal kivették az élét 4 alatt.Nem mondtam hogy kötelező, de ha utazhatok Audi A8-al is Trabant helyett, akkor én azzal szeretnék.
Te meg akkor nem... ennyi.
-
Sanchez638
addikt
simább jobb, pl a sims-nél ha fent van minden kieg akkor érzed még a hulladék ssd-vel is, nagyobb játékok is jók.. A régebbi folyamatosan pályánként töltögető játékok is ilyenek...
Vicc, volt olyan játék, ahol hallottam mikor történik valami mert kerregett a vinyó.. Mindig csalónak hívtak
(#32) RPZ Mozgó nélküli? Ventik satöbbi?
-
Van SSD-m elég régóta... és számít.
De nem is a futtatás itt a lényeg... hanem telepíteni, mozgatni a sok adatot.
Meg mondjuk ha SSD alapértelmezett lesz, akkor biza úgy fogják a játékokat is tervezni...Eddig mondjuk a Barman AK volt a legnagyobb ilyen negatív tapasztalatom... ott az SSD (a játék hibájából is persze) valami brutál sokat számított. 16GB ram ide vagy oda.
Szép jövő lesz ez, ha ez lesz az alap 1-2 éven belül. Simán benne van... arról meg nem is beszélve hogy 50-60 gigás játékok jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat a következő esztendő elején szeretné kiadni a 2,5 hüvelykes újdonságot.
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest