- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
Erre a hsz-edre írtam:Ha elolvastál volna mindent figyelmesen, akkor értenéd.
Valahogy mindig elfelejtődik, hogy a fullHD drágább, és nem fog mindenki 200-250 ezret kiadni egy készülékért. Én is szerettem volna 1080p-t, de ennyire futotta. De mivel egyeseknek korlátlan anyagi ráfordításra van lehetősége, így számukra elhanyagolható szempont az ár
Nem kell 200-250k-t kiadni egy full-ért...
Ha meg plazmád is van meg Lcd-d azok árából, aztán szép tv kijött volna( ez nem jön össze a fentebb írott szöveggel, ha lehet hinni a haverodnak aki leírta ,hogy mind2őd van) -
Zso2
őstag
ezt az s20 mizériát kicsit eltúlozták a tesztoldalak , sok olyan tv van szerintem ami hozza a szintjét képminőségben már... nem akarok teszteket bogarászni, tapasztalatról annyit tudok,hogy a sok extrával felszerelt lcd nekem jobban megéri, főleg ugy hogy mindenem rajta van ( konzol, Pc amivel filmezek ,játszok Ph-zok, dvd, még a házimozi hangrendszer is...)
-
Zso2
őstag
mindig csak a plazma... menthetetlen vagy
A 42" fullhd lcd-m kb 1,5 éves és tökéletes a képe (LG,előző hsz-ből látom nem csipázod) rá van kötve a Pc-m és ha pl. az avatart megnézem még mindig leesik az állam.Nem is tervezem a cseréjét (210k-t megért pár évre) A nagynénémék mióta meglátták rajta a filmet ,inkább ők is Lg-t vennének
Nem értem a hype-od a plazmák mellett.
-
Zso2
őstag
250k-ért inkább veszek egy 42 colos G20-as Panát, mint ezt a Samut. Mint ismeretes a Pana gyártja a legjobb Plasma kijelzőket.
Itt nem is a Pana vagy Samsung a hangsúly, hanem értelmes ember inkább full hd-t vesz, mint ezt a 3D -s fapados tv-t ,amit kb így a 3d elterjedése küszöbén kb 5x fog használni arra amire való.(inkább elmegyek moziba) Majd később szóba jöhet, mikor annyira kiforrotta magát, hogy azt se tudod melyik a valóság -
Zso2
őstag
Cseszheted a fullHD lcd-t, ha ugyanazon az áron nagyobb képátlójú Hd-ready plazmát kapsz ami sokkal jobb képminőséget nyújt (elsősorban a közkedvelt 120-150k árkategóriában).
Ez egy kicsit ellentmondás számomraJózan paraszti ésszel ,azt gondolnám ,hogy minél jobban nyújtod a képméreted , annál jobban "pixelesedsz" ---> rosszabb a látvány , eltűnik a képélesség. (főleg, ha nagyobb méreten kisebb felbontást választasz
)
Én inkább a full HD-t választom , köszi. Jobb a Pc-nek , jobb a videóknak, konzolnak, blue-nak .
A magyar 1-2 meg amúgy is szar nem mind1A témához kapcsolódóan, nem akarom túlragozni: nyomják fel a hd-redy-t 2011-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az ötven hüvelykes Samsung C490 3D plazmatévét.
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest