- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
Attól, hogy neked nem szempont még lehet másnak szempont... pl: Motorola razr maxxxxxxxxxx
Biztos azért adtak ki egy ilyen telót, mert abszolúte nincs rá kereslet.Az én telefonom lazán kibírja a 2 napot, de van hogy a 3-at is. Folyamatos 3G+szinkronizáció On, 3 e-mail figyelés, FB, játék, telefonálás. automata fényerő...
Sokkal komfortosabb érzés, mint pl a régi HTC telóm, ami fele ekkora órajelen üzemelt viszont estig nem bírta ki normál használat mellett.
Telefonon meg biztos nagyon hasznos a 8 mag használata, a Gmail app biztos sokkal döccenőmentesebben fut tőle
(#25) X-Master : 2Ghz? Motorola razr i.
lehet a szintetikus tesztekben nem ver oda, de a szememnek tetsző gyorsaságot produkál főleg a JB óta.
A számomra érdekes játékok meg simán elmennek rajta...
HTC-t én a Desire után soha nem vennék. Vicc volt, amit eljátszottak annál a telefonnál support néven. Persze aki elvan vele, annak hajrá, csak túl sokáig frissítést ne várjon készüljön fel a folyamatos XDA fórum lesésre és folyamatos rom tesztelgetésekre. Én ebből többet nem kérek, nem gyere be. -
Drenadar
veterán
Én annyira de annyira nem látom értelmét a több magos cpu-knak, még számítógépen is kevés cucc van ami tényleg kihasználja, és lassan már telefonoknál is 6 magról fogunk beszélni...
Lehet megköveztek, de a linpack helyett fontosabb lenne, ha a telefon jó hosszú üzemidővel rendelkezne...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest