- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolipapa1
csendes tag
szép zsákmány, ezt nehéz lesz megfogni...
-
MaUser
addikt
válasz
kiskaktusz #54 üzenetére
Hát ahogy látom a 18-70-et, meg a 18-55 otthagyta. Biztos most lépne tovább a kit-ről, aztán hát meg lehet érteni, nagy a választék, könnyebb így mindent egyben megnézni.
-
kiskaktusz
addikt
Komoly lista, szép fogás. Tuti megrendelésre ment és már továbbadni sem akarja a tulaj.
-
Apika
addikt
Mindegyikhez mellékelték a sorozatszámukat. Így nehezebb értékesíteniük a cuccokat...
-
flugi
tag
ha ilyen cuccok szoktak lenni egy roadshow-n, akkor egyszer elmegyek megnézni egyet. Egy 200/2-t hadd fogdossak meg egyszer az életben
-
Apika
addikt
Komoly zsákmány!
-
Nem én voltam.
-
no01ricsi
tag
Hát nem mai cuccok is lehetnek közötte, mert pl a d90 majd 80.000 alacsonyabb serialszámú mint az én 1 hónapos gépem
Mondjuk kicsit utánaszámolva év 1,5millió legyártott darabnál mégsem olyan nagy a difi.
-
Cancer
senior tag
Fura, tegnap kerestek meg egy hasonló listával (vagy talán ezzel más sorrendben), hogy tuti zsírúj a cucc, csak garancia nincs rajta külföldi papírok miatt...
Bár gyanúsnak tűnt az 10000$-os ár... -
Jokes67
tag
Hmm...a cim elolvasásakor tutibizti voltam abban ,hogy magyarországon történt az eset.Én kérek elnézést...
-
atike
nagyúr
Nem semmi... Komoly kis lista... Bár én is hajlok a felé, hogy reklám is lehet ez az egész...
-
datatomm
tag
10 pont! Nem semmi. Hogy sikerült?
-
Gondwana
addikt
Ez volt a lehető legolcsóbb worldwide reklám a Nikon Roadshownak: egy átlag reklámmal szemben ahol a címen túl nem nagyon igyexünk olvasni, itt most sokan végigolvasták a listát, hogy mivel is ródsóznak, és majd másfél hónap múlva, amikor kitolnak egy 10mp-es rádióreklámot, már meg is van ágyazva pl. a magyarországi sónak is, már olyanok is felfigyelnek rá, akiknek esze ágában se volt elmenni megnézni...
(Lebőgés csak az lesz, ha a sorozatszámok egy része megjelenik a következő állomásokon is - a klasszikus biztosításicsalásos forgatókönyv szerint)Szerk.: a lopósreklámot is az Apple találta fel? Na, majd perelnek érte rendesen!
-
Tidus
addikt
Szép zsákmány, de igazából nem sok embert érdekel. Sőt aki vesz belőle az is tudni fogja hogy lopott.
-
KatonaT
aktív tag
Több mint 1 millás gépek
-
Puma K
nagyúr
"Dublinben" helyett nem "Dublinban" lenne a nyelvtanilag helyesebb?
-
csepelball
tag
Szerintem is csak reklám!
-
sampe
aktív tag
ez valami figyelemfelkeltés akar lenni? a múltkor valami optikát loptak el valami kiállításról, amiből csak 2 db van a világon
-
bmollszeptim
aktív tag
Komoly fogás volt.Huhhhhh nem semmi.
-
Sogi555
csendes tag
Új Nikon fényképezők/objektívek nagytételben áron alul sürgősen eladóak, érdeklődni privátban!!!
-
ViZion
félisten
Múltkor loptak egy obit, mi már akkor jeleztük, h a márkaválasztás még fejlődhet. Hát ittvan.
-
.mf
veterán
Fenn vannak már az ebayen?
-
tntmax
aktív tag
óccó ingyenreklám
-
Perillustris
senior tag
156K $. Anyagilag nem vészes, főleg, ha be is volt biztosítva, inkább az "egységcsomag" újbóli összeszállítása és leszállítása okozhat pillanatnyi problémát.
-
hemaka
nagyúr
hehe, kellemetlen, ha igaz...
-
Sza_Sa
senior tag
Úúúúúúúúúúúúristen! Régi Nikonosként el tudtam volna képzelni egy-két dolgot a saját rendszerembe. Hihetetlen rendszert pattintottak meg, minden benne van amit egy fotós valaha is szeretett volna magának
-
Ingyenes worldwide marketing ("Ez olyant tuti cuccok, hogy lopják")
-
(V) ó k u s
tag
A Siemens egyik gyárából, ha réztekercseléseket tudtak ellopni, ami azért egyrészt sokkal nehezebb, mint a fotós cuccok, valamint a szállítása is bonyolultabb, akkor ezen nem kell meglepődni!
Hirtelen ránézésből az ellopott Nikon cuccok simán beférnek egy Transporterbe. Ezen kívül, ha pl. egy telephelyen tárolták a cuccokat, akkor onnan főleg nem nehéz elvinni bármit is...
Hagy ne adjak tippeket, hogy jelenleg melyik Zrt. tárol hatalmas vagyont érő dolgokat olyan raktárba, amit, ha látnátok, akkor estére egy Trabantot nem mernétek ott hagyni! Mindezt Budapesten...
Szóval Nikon fail! Ennyi!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szegény Nikon, sajnálom őket.Nyilván ez nem fogja csődbe vinni a céget, de egy ilyen értékű cuccnál azért a biztonságra jobban is lehetne figyelni.
Gondolom tanulnak az esetből.
Mindig érdekesen figyelem a lopott Nikon termékeket..
(kocsiban hagytam, táskában volt, letettem,) Miért??Szemem nem veszem le soha a gépemről.
..vagy fotózzál és fogjad a kezedbe vagy ne fotózzál és hagyd otthon. -
Jhonny06
veterán
Ha holnap megjelenik a hardveraprón pár cucc gyanúsan olcsón, az csak véletlen..
-
Balinov
titán
istenbiz nem jartam arra
-
PR0JECTNR56
addikt
Ilyen nincs és most mégis. Nem semmi zsákmány, annyi biztos.
-
h1ght3chzor
őstag
Az komoly.
-
moli.hu
őstag
errol a listarol az jutott eszembe, mikor a usertol a hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nem az első ilyen hogy nagyértékű fotós felszerelést loptak. Úgylátszik bizniszt csinálnak belőle.
-
szg88
őstag
Nem tud vki vadonatúj eladó Nikon cuccokat?
(csak vicc)
-
NomadND1
senior tag
Nem semmi lista....
Kíváncsi leszek a fejleményekre. -
Jester01
veterán
Huhh, már megijedtem, hogy nálunk történt, de szerencsére nem
-
Z0mbi
senior tag
Eh a kutyanak nem kene... canon taborba tartozom :-D:-D:-D
-
ServerWorks
aktív tag
Megrendelésre történt tuti... a Nikonnak ez meg ugysem tétel, inkább presztizs veszteség
-
gekkoXT
senior tag
Szép nagy fotós táska kéne ehhez a felszereléshez.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Lefizették az őrt? Tuti...
-
Youri
veterán
szép zsákmány...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph 34,5 millió forint értékben loptak el Nikon felszerelést a Nikon NPS roadshow-ról.
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest