Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
Az USA meg Franciaország példát vehetne a spanyoloktól
-
WonderCSabo
félisten
Hülye mázlista.
-
törölt tag
Észak-Korea most gondolom fetreng a röhögéstől, hogy Spanyolország is flekerült a Gonosz tengelyére, közvetlenül Irán és őkőzé. Vajon kiket bombáznak le hamarabb? a kivagyizó, feszítő lófaszjóska koreaiakat, vagy a naggyondurván világveszélyes spanyolokat?
-
ujoimro
tag
az ország a világelső a szerzőijogsértések területén
illetve mégsem, mert nem számít jogsértésnek
-
Killing
addikt
szvsz. barátunk nagymenő és FullHD-n él.
De még ha 1 film 1GB nyom,akkor is 3-4TB.
De a FullHD az más kérdés.Az már 26576 GB (Egy film 8 GB-nak számolva),az már 26,5 TB.
anulu:Én irigykedek/nék.Mondjuk a 2,86TB-nyi helyed most is irigylem.Én beérem egy kicst szerényebb 80GB+160GB-al.
-
Geller72
veterán
"az Egyesült Államok kormánya is arra hívta fel a spanyol kormányzatot, hogy szigorítsanak a szabályozáson"
..persze-persze..legyen minden ország a köcsög jenkik csicskása..aham.. -
bambano
titán
Szegény Kína meg Oroszország most sírva fetreng, hogy nem ők a világelsők, hanem egy olyan kis országocska, mint a spanyolok...
-
JohnyBlue
addikt
Ha csak avikon él, mint pölö én is akkor nem olyan veszett nagy mennyiség ez a 3000 valahányszáz film...
bár én egy minimális bírságot kiszabtam volna. Túl sok energiát fogyasztott a gépe. Ebből adódik, hogy a globális felmelegedéshez nagyban hozzájárult a tisztelt felhasználó
-
qky
tag
Spain rulez
-
Killing
addikt
Itt se megy másként...
Habár én sem vagyok különb.Még jó hogy itt nem büntetik. -
P00By
nagyúr
Ez esetben jó döntés!
-
anulu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ph A megengedő spanyol szabályozás következtében Spanyolországban egyelőre még biztonságban vannak a fájlcserélők.
- Formula-1
- Viccrovat
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mercedes topic
- ZIDOO médialejátszók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest