Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz antikomcsi #16 üzenetére
Így van, gyártsák csak, legalább (idővel) lenyomja a kisebb méretű darabok árát.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
antikomcsi
veterán
Nekem 8 gigás van, na nem egy csúcs márka e téren, csak egy kingston. Ha erre több adatot szeretnék átvinni, már az is sok idő, belegondolni is rossz, hogy meddig tarthat 25-30 giga átvitele.
Én, csak nagyon szélsőséges esetben tudom elképzelni ekkora adatok pendrivera való mozgatását. Adattárolásra, meg egyenlőre nem a legoptimálisabb.
Persze ha veszik, akkor gyártsák csak.
-
kariad
senior tag
Mikor jön már az USB 3
-
schwanz
tag
válasz littlelion21 #12 üzenetére
Nekem sajnos sikerült, a kabátom zsebében volt. Ha valaki talál egy kék színű, 4 gigás Store'n'Go-t Benjamin Button különös életével, keressen föl privátban Nagy nyeremények várják
Szvázi tag
-
simonzé
addikt
Micsoda újdonság már: a tartalma titkosítható!
Ingyenes programokkal minden pendrive tartalma titkosítható...I don't fit in. I fit out.
-
rootkiller
őstag
Nagyszerű. Ha elhagyom a 8ast, akkor veszek ekkorát.
Artengo TR 990 Pro
-
schwanz
tag
Nekem 4 gigás store 'n go-m volt, nagyon faja kis jószág volt, de sajnos kb. egy hónapja elhagytam
Szvázi tag
-
pacorro
aktív tag
A Prohardveren nincsenek PR cikkek (pláne, hogy ez nem is cikk, hanem csak egy hír ). Mindig lesznek olyan témák, amelyek relatíve kevesebb embert fognak érdekelni. Egyrészt nem lehet mindig processzorról vagy videokártyáról írni, másrészt ha éppen kevesebb bejelentés van, akkor bizony olyanról is szó esik, aminek kisebb a hírértéke.
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
-
kulcsarb
tag
Tényleg kellenek ezek a PR cikkek, ezekből él a proharver?
-
bteebi
veterán
Jól néz ki, de nem túl gyors, és elég drága. Akkor már tényleg inkább egy 2,5"-os, 160-250-... GB-os külső winchester, az sebességben is ráverne ezekre.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
shadeofme
tag
21k-ért "kicsit" húzós.
Ha már tényleg ekkora adatmennyiségben gondolkodik az ember, akkor sztem ennyiért érdemesebb egy 2,5"-os hordozható winyót venni, az is elfér zsebben (+ a kábel max másikban).
Ha meg a mobilitás számít és csak irodai dolgokat hordozgatna rajta az ember, akkor meg egy 8GB-os (4k körül) is bőven elég.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
mephi666
nagyúr
tegnap 2gether 4ever, ma pedig store 'n go ez nekem jobban tetszik
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest