- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini PC
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Már korábban is kísérletezgettem a Linux-szal, mint másodlagos oprendszer, de aztán 2012-ben átváltottam élesre, amikor föltettem az akkori laptopomra egy Ubuntu LTS-t a Windows mellé. Azóta nem csak hogy megkedveltem, de fő rendszernek inkább azt használom, a W10 meg marad a játékokra. Oké, pár egyszerűbb indie címet Linux alól tolok, ha megy a futtató fájlja az aktuális kiadáson (sajnos nem mindig lett így megírva), a Wine-t viszont amennyire lehet, kerülöm.
Ha megkésve is, de boldog születésnapot, és még legalább ennyit neki!#10 KAMI911 Jajj!
#61 aujjobba Azért az a pár százeléknyi részesedés is több millió darab PC-t takar, amire már lehet építkezni. Tény, hogy a Windows "out-of-the-box" megoldása sokaknak kellemesebb, pláne az üzleti világban, de azért a görbe is mutatja, hogy van bizony részesedés növekedés. Egyrészt ugye megjelentek a felhasználóbarát disztrók (Ubuntu, Mint), másfelől régi, a Win által nem támogatott hardvereken még mindig naprakész alternatíva a fentebb is taglalt netezésre, vagy egyszerűbb irodai műveletekre. Ha lenne egy hostelem, akkor public gépeknek biztos Linuxot futtató, kiszuperált PC-ket használnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest