Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
Új hozzászólás Aktív témák
-
A fenébe , meg kellett volna lépnie a gyerkőcnek ezt a balhét. SZVSZ a konkurencia többet adott volna

-
randras
veterán
-
janos1988
addikt
"...aki bár képes lett volna rá, jófejségből nem törölte még Justin Bieber Instagram bejegyzéseit sem..." - Mekkora sztár lehetett volna pedig...

-
Fitzgerald
veterán
Azt hittem hogy dollárban kapott 2.7 milliót. Clickbait.
-
törölt tag
Hagyjuk már. Apukának lesz új kocsija.

Emlékszek, anno megbüntette fatert a rendőr 5k-ra, rám nézett és visszaadta h vegyen nekem játékot belőle.
Lóf*szt se láttam belőle! Azóta se tudtam kiheverni, pedig eltelt vagy 25 év. xd -
berek21
őstag
A szavazásból, kimaradt a stadionépítés.
Amúgy le a kalappal a kissrác előtt. Már ennyi idősen konkrét terve van. A kisfiamat figyelve a gép előtt, nem csodálkozom a következő nemzedéken. -
Beerhead
csendes tag
Valaki tud esetleg linkelni olyan cikket, amiben benne vannak a technikai részletek?
-
madgie
titán
A szavazás eddig zseniális

-
Mister_X
nagyúr
Azért az már tudomány. Kezd ijesztő lenni ez a C-generáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)