- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
emlékezetből nem mernék állást foglani. nem tudom.
annyira letaglózott a közelség látványa, hogy nem foglakoztam vele.viszont azelőtt volt egy jó trükk: kb. 1m-ről a megelőző 32-es 1360-nál behánytam a kockáktól. viszont ott hdmi-n fogadta a 1080-at, amit ha a játék és a gép is bírta, adott egy élsimítást.
mivel most 3 monitoron játszom többnyire, (hibrid módon), így eltávolodtam a 32-estől.
[link]
[link]
[link]
[link] -
szab.tam
nagyúr
veled 1 percig nem fogok vitatkozni.
ezek szubjektív tapasztalatok.
(szemüveges vagyok.)a 70-et alsó határnak íram. (autós játékokat játszom kizárólag, attól függ, éppen hogyan bólogatok. - (tudod, a fékezési erő...)
de tényleg nem látom. anno egy 1360-ast cserétem le. az durván behányatott. viszont ott a hdmi-n engedte az 1920-as felbontást is, ami jó volt élsimítás pótlásnak. de ott kb. a 110+ volt a megfelelő táv...
de továbbra is: ebben a méretben ezt a felbonást kicsit túlzásnak találom.
viszont. legyen. ok.
(mint írtam feljebb, nem vagyok ellensége a maximalizmusnak.)de akkor se a belső memória mennyiségével trükközzenek már.
**
(#83) schawo
kb.***********
végül is:
ha nő a felbontás, azzal már ne legyen bajunk... -
szab.tam
nagyúr
én egy mérethetz tartozó felbontást jártam nagyon körbe. ha kivételesen csak 1 monitorral játszom, akkor 32" fullhd, kb. 70-95 centi távolság.
ilyen távolságból ebben a felbontásban nem lehet pixeleket érzékelni. viszont relatív túl nagyban és ehhez túl közel történnek a dolgok. valaki ettől behány. én nem...viszont.
ha kisebb kijelzőt nézünk, akkor jóval közelebbről tesszük. itt egy + probléma beesik. a fókusztávolság nagyon pici, mint olvasásákor, és a 2 szem szemtengelye.
ezek már nem egyszerű kérdések.a gyártókat ugyan elsődlegesen az értékesíthetőség vezérli, de azért hiszem, hogy nem mindig totál hülyék ülnek ott...
általában nem szoktam fikázni, ha valami túl gyors, nagy, drága, stb.
de akkor is ebben a méretben ezt a felbontást kicist túlzónak találom.
de erre valók az összehasonlító tesztek. ennyi....felhő, ingyenes tárhelyek.
hagyjuk már.
mint írtam, egy 32-es kártya 6k. de legyen 10.
100x teleírom. vagy többször.
és az éppen kellő adatok ott vannak mindig a tab-en.
de nem: wifi-t vadászok, vagy jó esetben, ha van integrált 3g, (hsdpa vagy akármi), akkor kérdem én: mennyibe kerül csak 32 gb adatforgalom? tehát hiába a felhő, még mindig olcsóbb és egyszerűbb otthon kábelezni, áttolni sd-re. és a wifi-t, mobil netet, (már ha van), a fontos, sürgős, aktuálisra korlátozva használni. -
szab.tam
nagyúr
"mert nagyon úgy tűnik, hogy az SD szabványú memóriakártyával való bővíthetőség nem lesz a repertoár része."
én értem a gyártókat, hogy így lehet extra lóvét kicsikarni a vevőktől a + memóriáért, de nagy gyökérségnek tartom a bővíthetőség hiányát.
persze: 6k-ért vettem 32-es class6-os msdhc-t. ez nekik nem üzlet. értem én....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Samsung által gyártott táblágépről szinte minden fontosabb információ kiszivárgott.
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- HP Elitebook 820 i5
- Notebook alaplap: Dell Latitude 5310 2in1 i5-10310u 25k, HP 820 G1 9k, Lenovo T450 9k
- Gyári notebook akkumulátor: Fujitsu E736 E746 E756 HP 820 G1 G2 Lenovo T400S T410S
- Macbook Air M3 15,3" 16GB/256GB Midnight, ÚJ, 100% akku, Apple garancia!
- MacBook Pro 2023 16" M3 Pro 18GB/512GB, 100% akku, 2027.05.-ig garancia!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest