Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
A CMT-nek elvileg pont az volt a lényege, hogy optimalizálás nélkül van meg az említett +80%, hol került homokszem a gépezetbe?
#403 gbors: "...így meg nem értem, miért nem gyorsabb..."
Ezzel szerintem sokan voltak így az AMD-nél is.

-
kalap12
tag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
..játékokban szerintem továbbra is az i3 lesz a nyerő, aki meg photoshopozik meg renderel meg tervez annak az fx 6300, értitek!

-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
a pH! game tesztek CPU-szempontból kicsit optimisták, ha sok az aprítás egy jelenetben, akkor ennyire nem egyértelműen VGA-limitesek az FPS-ek sem.
(#224) Cingáriusz: pedig akárhogy is nézem, a 3470 jobb nála, még a játékok nélkül is...
-
ViZion
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Ne kezdjük el itt oltani a népet az "i3 a gamer proci" dumával, menj be multi játékok topikjába, ott süsd el és nézd meg mit kapsz vissza...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
OK, aláírom, biztosan van, akinek elég a 20 fps, vagy a "teleportálós" mozgás a mániája, de smooth az nem lesz a legtöbb új gém az i3-al. -
törölt tag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
mert itt főként GPU-intenzív játékok vannak, oda talán elég az i3. amint el kezdesz multizni vele, egyből gondjaid lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)