- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
CharlieDrop #7 üzenetére
Direkt végignéztem egy rakás oldal tesztjét, és nem nagyon találtam olyat, ami ne lenne benne a csomagunkban, vagy ne lenne már egy hasonló feladatra szánt alternatíva (pl.: 3ds Max vs.Maya). Olyan oldalt pedig végképp nem találtam, ahol 18 különféle teszt lenne, 10 körül van az átlag. Szerintem majdnem minden főbb felhasználási területet lefedünk, ami egy asztali desktop PC-nél előfordulhat.
morgyi: Vagy (már) saját vagy éppen még nálunk maradt. Kölcsön nem kértünk most semmit, mert nem volt rá idő.
Yutani: Nem érzem "sutának". A gyártástechnológia sarkalatos pont, és nagyon sok múlik rajta, több mint az architektúrán. A 32 nm valahol rendesen el lett baltázva, akárcsak kettővel korábban a 65 nm. Hasonlítsd össze a 65 nm-es Phenom és a 45 nm-es Phenom II fogyasztását, ahol a mikroarchitektúra szinte ugyanaz.
Most pedig a sok meló utáni jól megérdemelt pihenés következik. Jó kattintgatást és olvasgatást mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest