Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #143 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
A gép dedikált játék szervereket futtatna (tehát graf nélkül) és az lenne a lényeg, ha adott esetben több szerver fut, mint ahány mag van, akkor is a legkevesebb eséllyel döccenjenek meg a szerverek.
Ehhez nem tudom melyik típusú architektúra a legmegfelelőbb, nem tudom, hogy az i5 boldogul-e el jobban 12 db párhuzamosan futó szállal, vagy az FX-8350... tehát amikor a külön magok elfogynak és 1 magon kell osztozni két párhuzamos folyamatnak.
Természetesen az ár/érték arány is fontos, nem költenék rá el egy vagyont, ha nem feltétlenül szükséges.
A fogyasztás nem akkor a szempont, mivel a gép komolyan terhelve csak az esti órákban lenne, a nap túlnyomó részében üresjáratban menne, ott meg nincs akkora különbség a fogyasztásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest