Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
POP! mellett engem sem érdekelne a többi Gears.
-
joysefke
veterán
Iszonyat jónak ígérkezik!!!
-
GodGamer5
addikt
Biztos van akinek ez tetszeni fog, nekem az eddigi részek után teljesen érdektelen ez az új rész, főleg így, hogy stratégiai játékot csináltak belőle. Akkor már csinálhattak volna valami Halo Wars jellegű game-et is.
-
Shepard
tag
Az eredeti játékok rajongói viszont szerintem nem lesznek annyira oda érte. Engem mindenesetre megvettek egy körre vele. Tetszik, hogy egy jó adag mechanikát áthoznak az eredeti részekből (kicsit felpörgetett játékmenet, kivégzések, lerohanások, stb.) és hogy mernek kísérletezni az X-com-os alapokkal is.
-
Shing
őstag
Szerintem kifejezetten jól néz ki, akinek bejön a műfaj, az biztos szeretni fogja.
-
szupermacs
veterán
Nem gondoltam volna, hogy a Gears szériában lesz olyan ami kevésbé érdekel, mint a Gears 5.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest