- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petike1007
tag
Néztem kíváncsiságból pár oldalt:
pl Kingstonnál semmit nem ír a lifetime-ról,hogy limitálva lenne,csak egy kis kereszttel jelölik,hogy az oroszoknál ez 10 év...(ezek szerint máshol nincs korlát)Viszont valóban vannak olyan gyártók,ahol a lifetime azt jelenti,ami a termék könyvében le van írva+x év...
Szóval a gyártó dönti el mi a lifetime
Egy x-ben egyezzünk ki -
Petike1007
tag
válasz
Depression #39 üzenetére
Szerintem az örök élet garancia örök életre szól...max ha nem gyártják adnak egy az eredeti árral megegyező értékben cuccot...
Nekem alaplapom volt olyan,hogy 3 év garis volt...és mikor meghalt már vagy 1 éve nem gyártották..és adtak egy tök más-tök újat úgy,hogy az eredeti alaplap árában vásárolhattam...
Szerintem ez az örök élet garinál is így van... -
Petike1007
tag
válasz
AssAssynn #25 üzenetére
Erre kár építeni...
Csak gondolj bele logikusan...akarsz te most venni mondjuk 2 vagy 4giga ddr1 266mhz-es ramot? Rohadtul nem...számítástechnikai cuccokon évek elteltével csak bukni lehet...mert hiába drágul ez-az nem kell senkinek.(1-2 kivétel,de arra nem vársz úgyse)...szóval a vége mindig az,hogy eladod sz*rér' h*gyér'
Én ezért nem várom meg soha,hogy teljesen elveszítse az értékét a cucc...videókártyát is,procit is cserélek 1-2 évente...így igaz,hogy kell rá költeni,de nem bukok annyit...legalábbis nem egy összegben,hanem sok kicsiben -
-
Petike1007
tag
Épp azon gondolkodtam,hogy kellene még 4giga ram,mert most olcsó a jó öreg ddr2...3év múlva meg már ingyen lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest