Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
]Phobos[
senior tag
Jó lenne már, ha emberi árban is kapni lehetne őket.
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
Metalfan
senior tag
-
Metalfan
senior tag
Win7-hez elég egy 16-os pendrive (csak a rendszer + driverek, esetleg Office és Firefox)? Ha tele van az ssd, akkor belassul olvasás közben (is)?
-
AMD ehog
aktív tag
Lehetnének már ezek egy picit olcsóbbak is....
-
Vasinger!
nagyúr
Én most is azt szajkózom, mint mindig, hogy drága, még ha nem is adattárolásra kéne. :\
-
freeapro
senior tag
Jók ezek az SSD-k csak nem szabad teleírni őket, mert akkor drasztikusan csökken a teljesítményük. A sima 150/90-esek is teljesen jók még, multi gamékban mindíg elsőnek töltöm be a pályát.
Jól látom, hogy az elmúlt 1 évben nem csökkent, hanem nőtt az áruk, egy CSX 64GB tavaly még 3x.000-be került (ipon vagy aqua nem emlékszem) -
Chaser
legenda
Biztos bennem van a hiba, ha én SSD-t vennék, azt szeretném, hogy a kapható hdd-k sebességéhez képest mit kapok, az F3 az egyik leggyorsabb 7200-es sata hdd, ami bárki számára hozzáférhető. Nagyon sokat mutat hogy oda raknak egy sok éve született 160-ast meg egy terás valamit...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Ribi
nagyúr
válasz csatahajós #33 üzenetére
Na megvan, [SuperTalent].
Erre 1.2GB/sec-et írnak.
Ilyennel se sokat lehetett találkozni.
Fusion-io lehet hogy elsőként csinálta meg, de bőven nem biztos, hogy a legjobban.
Valamint az hogy ráfirkálják hogy Gémer edisün attól még nem lesz se olcsóbb, se jobb.
Elég sok ilyet látni vga, egér, bill stb. esetén.[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
-
csatahajós
senior tag
Ugyanerre emlékszel és ugyanettől a gyártótól, de az a szerverekbe szánt verzió volt, ez pedig a játékosoknak való lesz.
Minden további nélkül lehet bootra használni és ahogy a cikk is írja RAID-elehtő is lesz.
Az ára nyílván magas lesz, de nem hiszem hogy mondjuk az Intel X25-ösönél annyival drágábban adnák.
Notebookba valóban nem tudod belerakni, de oda szerintem nem is ez a lényeg.
orbano: hát ez igaz, de most hogy 100k vagy 150k szerintem az már majdnem mindegy, a nagy többség úgye ad 20k-nál többet ki vinyóra/SSD-re
-
Badman 4ever
őstag
A hiba az ön készülékében van.
Ebből a tesztből is látszik, hogy a külső nem minden. Amikor a Corsair dobozát, meg a meghajtót megláttam, azt hittem, hogy jó ég ez ám a Tesco-Drive, de tévedtem.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
luw2win
őstag
Csak nekem jeleníti meg a táblázat utolsó oszlopának a felét? - mintha nagy lenne a kép szélessége. [link]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Findzs
addikt
élettartam gar ?
és ha 2 év mulva megadja magát akkor azt mondják ennyi volt az élettartalma ?
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
lewisfm
aktív tag
Az SSD-kből nincs olyan ami a not PCI Express foglalatába is berakható, s arról boot-olna a rendszer?
Vagy még jobb lenne, ha a noti belsi mini PCI-E foglalatába lehetne rakni. Az én notimnak belül pl. két ilyen foglalata van ,s az egyik szabad. Ha onnan tudna bootolni, s lehetne iylet berakni, milyen jó lenne. De elég lenne 1 64 GB-os is. Ami meg erre nem fér rá, maradthat a gépben bentmaradó HDD-n.
-
BigBear
senior tag
válasz csatahajós #18 üzenetére
Minden bizonnyal rendkívüli mértékben meg fogja ingatni a mostani 80G körüli 60-80e forintos SSD-k piacát a maga ~900 dodós árával.
-
orbano
félisten
és akkor fog nevetségessé válni a havi fizetésünk is...
A vér nem válik VAZZE!™
-
Zenty
őstag
jesszus az áruk atom durva, de mondjuk HDD-vel is ez volt régen
Előbb utóbb csak lemegy az áruk...Guild Wars - Zenty a survivor
-
Ribi
nagyúr
Valami hasonló cuccra emlékszem én is más gyártótól, de kb 1 milla volt.
Szép és jó, de ezt nem rakod bele 1 notebookba. Valamint van 1 olyan érzésem, hogy rendszert sem telepíthetsz rá, csak ha már megy a win akkor indul.Amúgy mindenki tud venni 4 SSD-t raidbe és akkor is lesz ilyen sebesség érték, kb ugyanezét az árért.
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
Nemsokára jön a Fusion-IO-nak a kereskedelmi forgalomba szánt Fusion IO drive-ja (garantál 800Mb/s olvasás és 300Mb írás), na akkor fognak nevetségessé válni ezek az SSD-k...
-
Metalfan
senior tag
En is ezen egyesek koze tartozom
Pont rád gondoltam, valahol egy másik topicban írtál a tapasztalataidról.
Nekem nem férne el a PCI-E kártya a videokártya hűtése miatt Vagy alaplap csere lesz, vagy pedig kell keressek egy olyan hátsó eSata kivezetést, amihez egy Sata kábel meg egy molex vagy Sata tápkábel kellSzerk: ...vagy feláldozom az egyik Sata portot, és kicsit átfaragom, hogy belemenjen az eSata csatlakozóba, de az meg nem esztétikus megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Az Intel egész jól tartja magát még mindig.
Igaz az ugyanezen az áron csak 80gigás.
De elég drágák ezek még mindig.[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
orbano
félisten
a 2 legfontosabb IPEAK tesztből miért maradt ki az X25m?
A vér nem válik VAZZE!™
-
dabadab
titán
"eSata-s pendrive-hoz kell valami átalakító, ha sima Sata portra akarom dugni?"
Igen, es ez a resz tiszta szopas Komolyan nem ertem, hogy miert van kulon eSata csatlakozo, nalam az lett a megoldas, hogy vettem egy PCI-E eSATA (+belso SATA) kartyat (ami vegul is nem jott rosszul, mert amugy is kezdtem kifogyni a SATA portokbol, de akkor is...
"egyesek szerint egy eSata-s pendrive-ra rakott rendszer is gyorsabb a sima vinyónál"
En is ezen egyesek koze tartozom
DRM is theft
-
Metalfan
senior tag
Nekem kicsit off kérdésem lesz. eSata-s pendrive-hoz kell valami átalakító, ha sima Sata portra akarom dugni? Vagy érdemesebb inkább egy olcsó ssd-t venni? Egyre inkább foglalkoztat ez a téma, egyesek szerint egy eSata-s pendrive-ra rakott rendszer is gyorsabb a sima vinyónál.
-
törölt tag
Ha egy SSD többet tud mint 100Mb/sec a SATA II -nél, akkor
SATA I - nél tudja a 100Mb/sec -et ?van valakinek tapasztalata?
[ notebook - emiatt nem lehet bővíteni ] -
whiz
aktív tag
válasz Napfénysüti #8 üzenetére
Rendszernek fele ekkora is elég (XP esetén akár negyede is).
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
-
aram01
nagyúr
ez még nagyon sok nekem
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Oliverda
félisten
1/3 áron talán már meggondolnám de ennyit biztosan nem érnek. Legalábbis nekem.
A HDD-ket nem lehetett volna más színnel (mondjuk pirossal vagy zölddel) jelölni a grafikonokon?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Chaser
legenda
A nagy gyártók még mindig elég viccesek a 2 év garijukkal, már a kingston is 3-at ad.
Azt nem értem hdd-ből mért nem egy samsung 500 gigás F3-as vinyó van a tesztben, az egyik leggyorsabb 3.5-es vinyó, ami átlagembernek elérhető a maga 13-14k-s bolti árával.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GIJoe
addikt
Köszönjük a tesztet! :
-
atike
nagyúr
De jó is lenne egy ilyet beépíteni a 900-asomba... Többe lenne a meghajtó, mint a gép maga. Egészen pontosan megháromszorozná az értékét. Na jó, a tárolóhely meg meghatszorozódna. Ki se tudnám használni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest