Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Köszönöm a jótanácsot

Bátor vagy sem,,a neten fellelhető videók, és tesztek alapján választottam, és tettem vele azt, amit...
Én legalább nem feszültség alatt fürdetem, hanem kiszedett aksival

Az a helyzet, hogy eredetileg már a vásárlás pillanatában fel voltam arra készülve, hogy lassanként vásárolni kell hozzá az alkatrészeket...
Ezért aztán nem is akarom óvni a gépet...illetve nem én,,hanem a gyerek...
MOndjam azt egy 4,5 éves kiscsákónak, hogy a "nagykerekű autója" nem mehet sárba?
Aztán anyának mit mondunk itthon a sárcsimbókos autóval hogy játszunk itthon?
Muszáj fürdetni....
Fürdés után közvetlenül aktív hajszárítózás szinte szárazra, aztán amíg az aksi töltődik az infra fűtés előtt szárad a verda...igy onnan is kiszárad, ahová a hajszárító levegője nem jutott el...
Szóval szerintem ezzel a szárítási procedúrával a korrozió mértéke olyan kicsi, hogy élettartamon túl okozna csak problémát...most már többször kapott zuhanyt,,egyelőre bírja...
Mindez nem azt jelenti, hogy nem hiszek, neked, és ellent mondanék a "szakembereknek"...

Inkább csak leírtam mit kap az autó itthon, ha valaki ebben a (ár)kategóriában gondolkodna...Ha pedig tönkremegy benne valami? kicseréljük...nem tétel az alkatrész hozzá

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az biztos, a waterproof kb csak rá van írva, ugye nem egyenlő a vízállósággal.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi hangfal építés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő