Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Androidos tablet topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Azt a párszáz forintot sürgősen gondold végig a mellékelt előfizetési ajánlat alapján.
Egyébként nem igen mondanám (pláne általában F1-es) újságnak azzal a 2-3 cikkel, és szumma 11 oldallal. F1 fan is vagyok, meg Ferrari fan is, tehát elsőre nagyon lelkes voltam (a ''csupán 390 Ft'' nekem is megindította a fantáziámat), de ''nem mind varangy, ami fénylik''.
Két HSZ-em ezzel kapcsolatban az aktuális F1 topikban: [link], [link]
Macka: nekem is komolynak tűnik, és ugyanilyen cipőben járok, mint te, ezért inkább úgy döntöttem (döntöttünk: Barátnőmmel, Ő vette uis meg az első számot, véletlen látta meg egy újságosnál, aztán azóta láttuk a TV-s hirdetést is
), hogy inkább nem vágok bele.
Nem feltétlen elrugaszkodott az a 160K, meg aztán az is lehet, hogy végül nem is annyi lesz (hanem több
), de én meglehetősen ''elbizonytalanodtam''.
Szerk: meg aztán hol tudnám kihasználni, ha tényleg annyira vadállat gép áll össze belőle.
Mondjuk ez a topik témájába vág, lehet, hogy átolvasom.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként nem igen mondanám (pláne általában F1-es) újságnak azzal a 2-3 cikkel, és szumma 11 oldallal. F1 fan is vagyok, meg Ferrari fan is, tehát elsőre nagyon lelkes voltam (a ''csupán 390 Ft'' nekem is megindította a fantáziámat), de ''nem mind varangy, ami fénylik''.
), hogy inkább nem vágok bele.
Nem feltétlen elrugaszkodott az a 160K, meg aztán az is lehet, hogy végül nem is annyi lesz (hanem több
), de én meglehetősen ''elbizonytalanodtam''.
Szerk: meg aztán hol tudnám kihasználni, ha tényleg annyira vadállat gép áll össze belőle.