Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Mini PC
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Necronom #4283 üzenetére
A merev hátsó tengely mit jelent?
Lehet, hogy hülye vagyok, de ez nekem nem tűnik annak. Hátul van egy-egy lengőkar a kerekeknél, és csillapítás is.RC autókhoz nem értek, de a Suzuki Ignis merev hídjához képest nagyon más megoldás.
Igazándiból felújítani nem akarom, játszani így is lehet vele, csak a gányolásokat minimális pénzből normálisra alakítani, és használni.
Törni ez is tört, látszik, hogy használva volt.
Otthonról dobok fel képeket. Akkuval együtt 20-ast szánok a mókára, többet biztosan nem. Reszelgetni szívesen reszelgetem...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Necronom #4278 üzenetére
A motort kaptam, jobb ESC-re meg most nem futotta. Remélem, majd ki tudom cserélni egy USB linkes, vagy valami RF-es darabra egyszer. (Mondjuk volt benne eddig is ESC, csak nagyon rángatott, ez talán nem fog.)
Most egy Graupner szervo van benne, nem rossz, csak gyenge ide. Sajnos. Azt viszont nem tudom, van-e komolyabb elônye az olyan szervonak, ami 2S-rôl direktben megy. Nagyon tetszenek ezek. -
tvamos
nagyúr
válasz
Necronom #4272 üzenetére
En is merges lennek, ha a 6-8 szazezres kocsimat megutne valaki...
Sajnaltam eladni nagyon a TC6.1-et, de van egy Tamiya TT01, TA01 is. Ezek mar annyira le vannak nyuzva, hogy senki nem ad erte semmit, es azokat sem hasznalom. Ha nem kene valami tartsa a body alatt a kerekeket, hogy szepen alljon, kidobhatnam azokat is... egyszeruen lusta vagyok elmenni barhova nyektetni oket.
Az Inferno most szet van kapva, mert nem tetszett. Kapott kapott egy uj ESC-et, az uj motor melle, es majd vlamikor kap egy combos szervot, de nem tudom meg, hogy az milyen legyen.
Remelem, oszre kesz lesz, es lehet vele csapatni, mert ezzel csak kimegyek a fuves-kavicsos partoldalra, es lehet vele nagyokat ugratni.Ha van valami javaslatotok, milyen szervot vegyek bele, az esetleg jol esne! (Ma volt fizetes...)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Necronom #4264 üzenetére
Eddigi közösségek közül a trial volt a legbefogadóbb lazább társaság.
Mi is drift-nél haveri csoportokba járunk ki, de ugye ez szönyeg only és csak hétvége.A drift versenyzésről lehet kimaradok max hobbyzok mivel ott is már van videó bíró hajhászás és társai.
(#4263) h_benjamin: A sakura d4 rwd ?
25 az alváz üresen
6k a yokomo yd2 lengőkar
4k a modosított spur és pinion.
1k az alu kormány összekötő ami csapágyas.
2k az alu kerékagy.Ez az alváz ára.
A többi dolog ami van még a drifthez
Brainergy aksik 11k körül van darabja
futaba 3pv táv 35k
slideogy gyro 7k
tsky 60a szabályzó és goolrc 4300kv motor + progi kártya kb 11k
ds racing ff zero mark 2 rwd-001 drift gumi 5k /szett (ebből van 2 fajta)Meg még sok sok apróság, felni gumik stbstb.
Meg vettem egy slide-os kormányt de azt nem szereltem még bele illetve nem is fogom szerintem.
Összességébe már majdnem egy mst rmx áránál járhatok.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Necronom #4251 üzenetére
A SET gomb itt arra valo, hogy a tavhoz lehet tanitani...azaz tudja, hogy hol vannak a vegallasok
Ez meg van a leiras alapjan.max annyit, hogy elore+fek vagy elore+hatra+fek
Elsosorban ezt szerettem volna atallitani elore+fek+hatra allasra.es meg szoktak rapakolni punch, azaz mekkora erovel induljon meg a holmi
Ez is kene, mert nem indul meg rendesen.Vannak szettek amiket akar wifirol vagy USB-rol is lehet programozni, szamgeprol, telorol stb stb.
Annyit nem szannek ra.Persze, ha muszaly lesz, akkor megveszem azt a 12 Euros programozot, csak nem akartam megegy ilyen vackot. Ossze fogom keverni oket, mert mar van itthon 3. (Persze, egyik sem jo hozza.)
(#4250) Teréz Atya válasza tvamos (#4249) üzenetére
A Hobbyking / Turnigy semmit sem gyárt. Keress rá, kinek a termékét címkézik át.
Egyelore nem talalom sehol. Annyi fele ilyen bigyusz van... -
-
üszök
őstag
válasz
Necronom #4203 üzenetére
Ehez a motorhoz majd megint vehet új méregdrága akkut,mert 1900kv nem lesz túl kakasos 3 cellával. Amúgy mi baja annak a goolrc motornak? Én hajtanám amíg bírja. Vagy csapágyas lesz,vagy kijön belőle a füst ami hajcsa. Nem egy nagy tétel az ára. És én szenzoros motort és szabályzót sem tennék offroad autóba mert szenzoros= nem vízálló,és ennél fogva a port is kevésbé bírja.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Necronom #4173 üzenetére
Szerintem a hobby azért olcsóbb kategória.
Mert pl ebbe a jumpshotra én ráköltök 3ezret (2db spur) és kész.
A versenyre szánt D4-emre azért jóval többet költöttem és valószinűleg egy mst tr56 gátló szettet még kapni fog.
Én ökörködésre vettem a jumpshotot de bmx pályán nem eszetlenül megyek vele, nem köridőre megyek nem terhelem úgy szét, hogy lehet hogy nem hallom hogy már rég eldarált valamit.
Nem hinném hogy a hobbyra megveszi az ember minden kieget, én pl az offroad-ot azért vettem hogy igénytelen legyen és mégis játszak esténként, max egy offroad lámpát kap előre mert este szoktunk kijárni. -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
-
-
4m@15
tag
válasz
Necronom #4135 üzenetére
Nem mellesleg nem is az autó a drága a szervóval, motorral, szabályzóval, hanem a kiegészítők. Mert akkor már veszel rendes HEX csavarhúzókat, fogót, 12AWG kábeleket (vagy vastagabbat), forrasztópákát (ha nincs), akkumulátorokat és rendes töltőt hozzá, difi- és gátló olajakat, kasznivágó ollót, csapágyakat, csapágyolajakat, futóműállítópadot (már ha nagyon precíz akarsz lenn), kerék vagy propeller balanszolót és még egy hónapig lehetne sorolni.
Egyszer majd én is összerakom a listát, de a "drága" építő kites autó, annyira nem is volt drága a többi kiegészítőhöz képest.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Necronom #4066 üzenetére
Na úgy alakult, hogy személyesen leadtam a jakonál az akkut meg a töltőt. A töltő jó elvileg, az akkuban van valami szakadás... Szétszedi a bácsi és megnézi a forrasztásokat. Dehát az már kókányolás lesz. Cseréről nem esett szó...
Volt bent egy 1:8 vrx sword roller... 74000, iszonyat durván nézett ki
-
Necronom
senior tag
válasz
Necronom #4059 üzenetére
egyebkent nekem a VRX sorozatbol ez a kedvenc
Szep nagy auto, SCT meret, 1/8nak mondjak, dehat ez csak SCT igazbol
(majdnem akkora mint az 1/8 buggy, centimeterek vannak csak, de nem ettol nem 1/8, hanem attol hogy 1/10-es alkatreszekkel van szerelve....ezert irjak az SCT-re is, hogy 1/10) -
SoulReaver
veterán
válasz
Necronom #4048 üzenetére
Na mire kiderítettem, hogy 0.6M az alu pinion, addigra elvitték a 20T-t, így 21T-t rendeltem...
Akksi ügyben arra jutottak, hogy küldjem vissza az akku-t is meg a töltőt is, hogy megnézzék.
Szerintük egy akadás miatt nem lenne szabad így leszívni az akkut.
Egyébként a 21T pinion után milyen változás lesz a kocsin? Jobban gyorsul vagy a vég sebesség lesz jobb?
-
SoulReaver
veterán
válasz
Necronom #4045 üzenetére
Igen majd a telókban az olajat, meg a diffiben cserélni fogom valami minőségibbre. A teló rugók is gyengék egyébként.
Egyenlőre valami jó kis pályát kellene találnunk, ami offroad és tudunk rajta versenyezni is akár. Lassan lesz egy 3. ilyen vrx a csapatban, lesz már izgalom...Sajnos a led világitásomat fel kell adnom a hűtő venti miatt, pedig nem rossz dolog, amikor látom merre áll az eleje, ha kicsit eltávolodik tőlem.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Necronom #4041 üzenetére
Na most voltam kint egy akku töltés erejéig (2400mAh 10c) Kb 15 - 20 perc, szinte végig csutka gáz meg finom homokon és magas fűbe rongyolás, amúgy nagyon megy tényleg... Iszonyat nyomatékos. Max hő fok 56C volt. Érzésre már ez is forró, de a mérő szerint 56 volt a leg magasabb hőfok. Kint 25 fok van.
-
-
SoulReaver
veterán
válasz
Necronom #4011 üzenetére
Én sajna nem vagyok a közelben....
Más....
A radium 50C 6500mAh akksim be adta a kulcsot.... Haverral rámértünk és az egyik cella 3.8V a másik meg 0.4... Nem értem, hogy hogyan történhetett ez. A szabályzónak elvileg le kellett volna kapcsolnia.
Ez is akkor jött elő, amikor megint megszorult egy kis kavics a spur védő háza alá....
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Necronom #4007 üzenetére
Egyetértek, kezdésnek egy awd tura autó drift kerékkel, esetleg rtr-be van pár olcsóbb hobbyking-es cucc, ami amúgy yokomo. (hobbyking mission-d, anno 25 körül mozgott roller, elektronikával, egy táv hozzá meg aksi olcsón kihozható)
Én a Blaze DFR-t is néztem, csak kültérre mondjuk én valami zárt pinion/spuros megoldást keresnék, de ha van keretünk akkor lehet nézelődni. -
válasz
Necronom #3998 üzenetére
Először is köszi a választ. Nem kötődöm én a Tamiya-hoz és nem is szeretném mégegyszer rákölteni az autó árát. Faragni sem szeretek, max 1-2 dolgot ha cserélni kell. Legyen kész azt menjen.
Na megnéztem, csak 40k az autó, ehhez nincs még vevő, táv, burkolat, akku. Ez drágább mint a drón
-
válasz
Necronom #3908 üzenetére
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Drónos vagyok, de tökre szeretnék régóta egy drift kocsit.
Mennyire lehet jó vétel 35k-ért a következő:
Tamiya TT-02 Subaru Impreza WRC. Keveset és csak szőnyegen használt autómodellem eladó. Világítás beszerelve elől/hátul. Adok hozzá egy tartalék új motort is. Tamiya TBLE-02S szabályzó, Tamiya alu kardán és kardánvégek, alu kerékhatszögek, teljes golyóscsapágyazás (EZO csapágyak), Turnigy TGY-4409MD digitális kormányszervó, 4db. tartalék új CONTACT 37/45Sh szivacskerék + 4db ilyen van az autón is (jó aszfaltra és szőnyegre egyaránt), 3RACING TT01-14/LB/V2 alu olajos lengéscsillapítók.Kinézetileg tényleg patika állapotú.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Necronom #3991 üzenetére
EZT rendeltem. Ez megegyezik a gyárival, de mind1, mert nekem a műanyag gyári spur is lenyalta a gyári piniont és ugyan így volt belőve.... Lehet nem bírja a bl-t, meg a lipot, mert a gyári akkuval ment vagy 15-20km/h -val, ezzel meg 40 km/h-t megy és aszfalton is elfarol...
HK-ról EZT a piniont rendeltem, de ez kisebb átmérő. Nem mertem kipróbálni vele.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Necronom #3947 üzenetére
Már ez egy pár szezont futott tartó, bizonyított egy másik versenyző gépében, középen a gyári merevítések átkerültek, abs-ből van.
Nyilván melegszik, viszont mivel nincs tapadás nincs akkora ellenállása, sokkal könnyebb dolga van.
Értem a félelmet, de mint olyan totál más mint egy onroad autónál. -
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest