- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Nahát egy érdekes téma...
A részemről amit mondani tudok: Szintén régi bérház, a lakásban SEHOL sincs földelt hálózati csatlakozó. Informatikus vagyok, kb 6 éve rendszeresen -földeletlen tápellátással- üzemeltetem a gépeimet és eddig mindegyik rázott, és soha semmi hiba nem volt ebből kifolyólag. Persze hogy a földelés a biztonságos és a jobbik megoldás! DE azért szerintem nem kéne mindenkire a frászt hozni hogy úúú így meg úgy, ilyen meg olyan nagy baj lehet belőle! (ez olyan minthogy lehet hogy holnap reggel halálra gázol egy ittas autóvezető) Ugyanis mindegyik táp úgy van kialakítva hogy a bennelévő biztosíték menjen ki túlterhelés esetén, és ne engedje ki magából az áramot. Persze némi potenciál óhatatlanul keletkezik, de erre megoldás lehet egy olyan -direkt erre a célra gyártott - eszköz, ami ezt elvezeti, illetve kisüti. (pl az oktogoni Conrad műszaki boltban láttam ilyet.) További tanácsom, hogy ha kikapcsoljátok a gépet, akkor vagy kapcsoljátok ki a táp hátulján lévő hálózati tápkapcsolót is, vagy ha ilyen nincs, akkor húzzátok ki a táp konnektorát a falból és kapcsoljátok ki a monitort is a power gombbal- mindezt a biztonság kedvéért.
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch
- Lexus, Toyota topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest