- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalifa777
tag
Sziasztok!
Van egy régi Raspberry I amelyen egy ideig ment a KODI illetve egyéb programok. Most egy lapos tv kerülne ki a falra a konyhába, és szerintetek lehet e még életet lehelni ebbe a rendszerbe? Csak Youtube illetve Tv nézésre használnám. Van tv előfizetésem, de nem akarok újabb beltérit.
Előre is köszi. -
kalifa777
tag
Sziasztok!
https://www.rpibolt.hu/Pirate-Radio-Pi-Zero-W-Project-Kit
Kinéztem ezt az összeállítást, hogy tudjak internet rádiókat hallgatni.
Arra lennék kíváncsi, hogy ha van egy Hifi otthon amelyik rendelkezik bluetooth kapcsolattal akkor át lehet e játszani a jelet a Hifire hogy szebben, jobban szóljon.
(Ne egy ilyen kis hangszóró erőlködjön)Esetleg ha veszek egy zerot akkor meg tudom e oldani 0 programozói tudással az összeállítást programozást.
Előre is köszi.
-
kalifa777
tag
Sajnos nem vagyok otthon. Így csak holnap tudom megnézi, de tegnap próbáltam több fülessel és
hangfallal is (a hdmi kábelen keresztül a tv-ből szólt a zene) de nem sikerült hangot kinyernem.
De akkor holnap megint megpróbálom.
Köszi fiúk a gyors választ. -
kalifa777
tag
Sziasztok!
Ha csak egyszerűen a jack dugón akarom a RPi 2 hangját kivezetni, akkor kell valamit külön beállítani?
Interneten keresztül szeretnék rádiót hallgatni, és csak akkor akarok komolyabb dologra beruházni, ha nagyon nagyon rossz a hangja.OSMC Kodi 17.xx
Előre is köszi
-
kalifa777
tag
A yatse-nél hogyan kell a jobb egérgombot előcsalogatni ? (Kedvencek miatt kodinál)
-
kalifa777
tag
Köszi majd otthon kipróbálom.
-
kalifa777
tag
Sziasztok!
Egy régi távirányítóval már össze van kötve otthon az Rpi2. Van olyan alkalmazás amely megkönnyíti a gépelést? (KODI alatt a keresésnél ne kelljen szenvedni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest