-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
válasz
UberMutant #48092 üzenetére
Van egy RPI-om, de legalább 1 éve nem nyúltam hozzá és nincs is nálam jelenleg. Kétségem sem volt felőle, hogy működhet, csak az érdekelne, hogy progamozói tudás nélkül munkára lehetne-e fogni a kis eszközt.
#48104 EmptyParadox :
Köszi. 9 dollár havonta? -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy ezzel a kis eszközzel megtudnám azt csinálni, hogy bizonyos honlapok változásait kövessem (árak monitorozása pl.)?
-
Troy.
addikt
Azon gondolkodok, hogy a telekomtvgo-t valahogy működésre lehet bírni RP-n?
-
Troy.
addikt
Külső merevlemezt mindenképp ajánlott ext4-re formázni? Az volna a legkényelmesebb, ha Windows 10 és Raspberry OS-ra csatlakoztatva is felismerné és lehetne rá másolgatni. Egy pendrive-val kipróbáltam a megosztást Raspberry-vel és sikerült, igaz csak ext4-gyel.
-
Troy.
addikt
Engem érdekelne, hogy ki milyen külső házat használ HDD/SSD-hez.
üdv.
-
Troy.
addikt
Ha az eredeti kábel (micro hdmi-hdmi) és a monitor közé teszek egy ilyen átalakítót, gond nélkül menni fog?
üdv.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy egy külső 2,5"-os merevlemezt meg tud hajtani a raspberry pi 4 (külső tápforrás nélkül) gyári töltővel?
üdv.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Szívesen kipróbálnám, hogy mire képes a Pi, ezért gondolkodok rajta, hogy veszek egyet.
Zenelejátszó/mediaszerver/ stb. Ami viszont érdekelne, hogy pl. youtube-ot tudok-e lejátszani rajta? -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Raspberry PI 4 4GB verzió youtube-ot, twitch-et, netflixet probléma mentesen tud futtatni?
-
Troy.
addikt
Azon tűnődtem, hogy ezzel az eszközzel azt meg lehetne oldani, hogy lenne rákötve egy mikrofon, egy fejhallgató és viberen keresztül hívást bonyolítani?
-
Troy.
addikt
válasz
bencsikgab #14078 üzenetére
+1.
Engem is érdekelne.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
RPi-vel lehet netezni, youtube-ot nézni, filmezni zökkenő mentesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Mozilla Firefox
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gmail
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- 3070 TI, Ryzen 9 5900X, 32GB RAM - Gamer PC
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest