- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz
wassermann #19245 üzenetére
Csak akkor kell illen spéci kártya ha pl. Kodi-t használsz, ott látványosan gyorsabb a műkődése egy ilyennel. Média (zene) rendererként a legegyszerűbb kártya is jó.
-
contaxg
veterán
A hatos openelecből eltűnt az opensubtitles lehetősége..hogy lehet ezt telepíteni?
-
contaxg
veterán
válasz
RoundRobin #15076 üzenetére
Jól értem ha gigabites akkor nem fordítós UTP?
-
contaxg
veterán
válasz
xxlongikaxx #15055 üzenetére
Ez ok
1. De amennyire én tudom ehhez spéci lan kábel kell,
2. Mivel osztod ki az IP tartományokat? -
contaxg
veterán
válasz
xxlongikaxx #15048 üzenetére
Előre szólok, hogy amatőr vagyok viszont egy jó hete megy nálam a Pi2+Kodi és elég klassz. Abban nem vagyok biztos, hogy ezt a rendszert érdemes lenne NAS funkciókkal, de talán 1-2 torrentet el viselne a háttérben. Én egy nettezős laptopot használok média szervernek, ami esténként cikkeket is olvasgatok és Unpn keresztül csatlakoztatom ehhez a Pi2-öt. A WLAN-nak meg vannak a korlátai, mindenképpen érdemes vezetékes hálózatban gondolkodni hacsak nem valami ultragyors routered van. Nálam így 6-8gigás anyagokig nincs gond, de egy full HD BR azért beszaggat WLAN-on keresztül.
-
contaxg
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest