Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BeriJan
üzenetére
Ahogy okosodom a netről, nagyon úgy tűnik, hogy az igényesebb kártyák már tudják a WL-et, de a paraméterek nagyon homályosak.
Arról egyáltalán nem találtam információt, hogy a passzív WL-lel hogyan is állunk -- pendrive-okkal kapcsolatban találtam egy érdekes levelezést a Corsair ügyfélszolgálatával, amiben maga a cég írja, hogy ez nem dokumentált tulajdonság, mivel típuson belül is az dönti el, hogy passzív vagy csak aktív-e a WL, hogy éppen mit találnak a polcon, de úgysem számít, hiszen élettartam garanciát vállalnak!
Az adapter szerintem is nagyon-nagyon fontos, az én adaptereim között 5×-ös sebességbeli különbség is van, és történetesen éppen a legdrágább kártyámhoz adott Sandisk adapterrel a Sony fényképezőgép rendszeresen nem látja a Sandisk kártyát!
A tesztek egyébként számomra meglepő eredményt hoztak: a Sandisk Extreme Pro jó, de drága, jó, viszont olcsó azonban a Samsung Pro és Plus, valamint az Adata (!!!) Premier. A Kingston leszerepelni látszik.
MaCS
-
vzoltan
aktív tag
válasz
BeriJan
üzenetére
Na nekem pont ezert kulso sajat serveren fut minden es a pi csak kiloki a sensorok ertekeit
Azaz ezert hasznalom fape grafikonjat mert ez igy mukodik.
Amugy fape a github readmeben pontosan leirja h mit hogyan kell csinalni
Vagyis egy dolgot nem ir le, h miutan a serveren fut a php es az adatbazis, hogyan kapja meg az adatot a pitol
Ezt majd akkor leirom ha mar van egy ket rendszered.
(Amugy a pin is mehet az adatbazis es a php is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mármint... Vágom, hogy hőmérséklet mérés de ezen kívül mást csinál? ( sry... Nem értem ennek az értelmét ><)

wassermann