- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TV antenna és jelerősítés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BeriJan #15830 üzenetére
Ahogy okosodom a netről, nagyon úgy tűnik, hogy az igényesebb kártyák már tudják a WL-et, de a paraméterek nagyon homályosak.
Arról egyáltalán nem találtam információt, hogy a passzív WL-lel hogyan is állunk -- pendrive-okkal kapcsolatban találtam egy érdekes levelezést a Corsair ügyfélszolgálatával, amiben maga a cég írja, hogy ez nem dokumentált tulajdonság, mivel típuson belül is az dönti el, hogy passzív vagy csak aktív-e a WL, hogy éppen mit találnak a polcon, de úgysem számít, hiszen élettartam garanciát vállalnak!Az adapter szerintem is nagyon-nagyon fontos, az én adaptereim között 5×-ös sebességbeli különbség is van, és történetesen éppen a legdrágább kártyámhoz adott Sandisk adapterrel a Sony fényképezőgép rendszeresen nem látja a Sandisk kártyát!
A tesztek egyébként számomra meglepő eredményt hoztak: a Sandisk Extreme Pro jó, de drága, jó, viszont olcsó azonban a Samsung Pro és Plus, valamint az Adata (!!!) Premier. A Kingston leszerepelni látszik.
MaCS
-
vzoltan
aktív tag
válasz
BeriJan #5820 üzenetére
Na nekem pont ezert kulso sajat serveren fut minden es a pi csak kiloki a sensorok ertekeit
Azaz ezert hasznalom fape grafikonjat mert ez igy mukodik.
Amugy fape a github readmeben pontosan leirja h mit hogyan kell csinalni
Vagyis egy dolgot nem ir le, h miutan a serveren fut a php es az adatbazis, hogyan kapja meg az adatot a pitol
Ezt majd akkor leirom ha mar van egy ket rendszered.
(Amugy a pin is mehet az adatbazis es a php is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged