-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
dragon1993 #24236 üzenetére
GSM relé modult is lehet kapni, az akkor kapcsol, ha a híváslistájában engedélyezett számról megcsörgetik [link]
-
válasz
dragon1993 #24239 üzenetére
Lehet kapni kimondott wifi-s relét, esp modullal. Felesleges ehez egy pi is szerintem
-
wassermann
Topikgazda
válasz
dragon1993 #24236 üzenetére
(Nem lesz túl drága ez így?) Ha egy meglévő gombbal akarod párhuzamosan. a Pi-hez kell még egy relé modul, aminek a záró érintkezőjét a gombbal párhuzamosan kötöd. De ez már szerintem árban több, mint egy garázsnyitó.
-
válasz
dragon1993 #19560 üzenetére
Szerintem félreértettél, nem SMTP szerverre gondoltam.
-
Beni2360
félisten
válasz
dragon1993 #19542 üzenetére
nekem volt-van egy ilyen hasonló WD 500 vinyóm aminek egybe van építve a micró usb csatlakozója és elég hamar gajra ment a csati és vele vinyó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest