Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
bambano #8756 üzenetére
Szia, a felbontást hol tudom beállítani? Mert a Raspbian azt írja, hogy a monitor típusát nem tudja megállapítani, amikor a tévé van rádugva.
Egyébként egész használhatónak tűnik a kis jószág. Csak egy dolog hiányzik még, valami C IDE a Codelight helyett, mert az nem igazán működik ARM procival, ha jól olvastam.
Tulajdonképpen amire használni szeretném, az egy adatgyűjtő program lenne, ami hálózaton keresztül lekéri az adatokat, mysql adatbázisban eltárolja őket, és apache-php szerveren keresztül le lehet kérdezni róla.
A mysql-apache-php működik faszán, csak magát a programot még nem fordítottam le ezen.
Ja igen, lenne még egy kérdésem: hogy tudok beállítani fix IP címet a raspbian-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Dell OptiPlex 3070 SFF i3-9100/8GB/256SSD/ számla, garancia!
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 5060 + Garancia
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest