Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
majer_balint
tag
válasz
stopperos
üzenetére
Az, hogy fordítva van a panelon az érzékelő, nem gond, annak függvényében is kötöttem be. A baj az, hogy eddig sima dróton volt a hőmérő (ezek ma jöttek tesztre) és kb másfél két hónapja nem mért, gondoltam újra forrasztom de semmi.. Volt teszt kábelem hőmérővel, azzal sem ment. Szóval nem tudom mi lehet a gebasz.. A próbapanelt azért rendeltem, hogy forrasztási hibákat elkerüljem, de hát így is baszik menni
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann