Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz MrSealRD #42718 üzenetére

akad már róla [link]

Én magam még csak annyit csináltam vele, hogy bebootoltam egy kártyára frissen felrakott raspberry 32bit os-t az imagerrel.

Persze tudom, hogy desktopra nem ideális. Egész gyorsan elindul amúgy a grafikus felület és bár alapból nem fogyaszt sok ramot, azért trükkös, mert az alap 100 mega swapet is teletolja. Chromiumot indítottam és eléggé megborult 64MB vrammal. A zöld led pulzált, amiről nem voltam biztos, hogy swappelés miatt csinálja vagy így akar jelezni valami más problémát (pl kevés volt, de azt a képernyőn kellene mutatnia). Szóval nem desktopra való, ahogy várható volt :) Én sem tervezek ilyet, csak ez volt a legegyszerűbb "működik-e" teszt.

Érdekes, hogy némely tesztben sokkal gyorsabb a 64 bites os-sel használva. Valsz érdemes azt feltenni headless is.

Más észrevétel: nekem az usb csatikat kissé túlságosan kívülre forrasztották fel. A régi zerohóz képes jobban kilógnak. Ezért nehezen tudtam betenni / kivenni a hivatalos házba. Szét kellett feszegetnem aházat, hogy helyére tudjon pattanni a zero.

Új hozzászólás Aktív témák