Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Időképre én hőmérséklet adatokat akartam küldeni, ha lehetne, vennék olyan szenzort ami légnyomást, ilyeneket is mér, de csak időjárás állomás, meg valami saját szoftveres dolgot támogat ahogy elsőre láttam, pedig szívesen küldeném az adatokat, ha valami egyszerű módon lehetne.
-
duffbeer
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Kell tudnia (igaz nem emlékszem, hogy próbáltam-e konkrétan Pi1-el), mert a Zero tudja még wifin keresztül is. Kb 50% CPU használat mellett. Tény, hogy a saját kamerájával igaz mindez (vagyis kínai klónnal), nem USB webkamerával.
Streamhez szükség van egy Picamera nevű csomagra, ha bármilyen böngészőből akarod nézegetni. Ha csak tesztelsz és mondjuk VLC-vel tudod fogadni, akkor raspivid elegendő.Nekem a fenti bizonyult a stabil megoldásnak.
Még a szimultán stream és rögzítést nem tudtam megoldani....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700/Radeon 7800XT/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X3D/GeForce RTX 4070 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- Pro Gamer Pc RTX 5070 TI / RYZEN 7 7800X3D / 32GB RAM / 1TB SSD
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann