- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Akciókamerák
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Indulhat a hardverparti!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
CPT.Pirk #36660 üzenetére
Időképre én hőmérséklet adatokat akartam küldeni, ha lehetne, vennék olyan szenzort ami légnyomást, ilyeneket is mér, de csak időjárás állomás, meg valami saját szoftveres dolgot támogat ahogy elsőre láttam, pedig szívesen küldeném az adatokat, ha valami egyszerű módon lehetne.
-
duffbeer
őstag
válasz
CPT.Pirk #36660 üzenetére
Kell tudnia (igaz nem emlékszem, hogy próbáltam-e konkrétan Pi1-el), mert a Zero tudja még wifin keresztül is. Kb 50% CPU használat mellett. Tény, hogy a saját kamerájával igaz mindez (vagyis kínai klónnal), nem USB webkamerával.
Streamhez szükség van egy Picamera nevű csomagra, ha bármilyen böngészőből akarod nézegetni. Ha csak tesztelsz és mondjuk VLC-vel tudod fogadni, akkor raspivid elegendő.Nekem a fenti bizonyult a stabil megoldásnak.
Még a szimultán stream és rögzítést nem tudtam megoldani....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elemlámpa, zseblámpa
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest