- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Időképre én hőmérséklet adatokat akartam küldeni, ha lehetne, vennék olyan szenzort ami légnyomást, ilyeneket is mér, de csak időjárás állomás, meg valami saját szoftveres dolgot támogat ahogy elsőre láttam, pedig szívesen küldeném az adatokat, ha valami egyszerű módon lehetne.
-
duffbeer
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Kell tudnia (igaz nem emlékszem, hogy próbáltam-e konkrétan Pi1-el), mert a Zero tudja még wifin keresztül is. Kb 50% CPU használat mellett. Tény, hogy a saját kamerájával igaz mindez (vagyis kínai klónnal), nem USB webkamerával.
Streamhez szükség van egy Picamera nevű csomagra, ha bármilyen böngészőből akarod nézegetni. Ha csak tesztelsz és mondjuk VLC-vel tudod fogadni, akkor raspivid elegendő.Nekem a fenti bizonyult a stabil megoldásnak.
Még a szimultán stream és rögzítést nem tudtam megoldani....
Új hozzászólás Aktív témák
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Cyberpunk 2077
- Lightyear - befektetési app
- PlayStation 5
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! GAMER PC AMD Ryzen 7 5800X3D/ASUS TUF Gaming B550M-PLUS/RTX 3070Ti 8GB/32 GB DDR4 3200 MHz
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- www.olcsogamerpc.hu - V154 - DDR5 - Ryzen 9600X - DDR5 16GB RAM - RX 9060XT - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Pixel 7 értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann