Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
DrojDtroll #36078 üzenetére
Zero-hoz. Standard 72,4°-os verziót vettem.
Éjjellátó. Ebből az automatát vettem. Kicsit későn váltott át alapból éjjelire, kicsit módosítottam rajta.
"Standard" Pi camera.NOIR még mozgat, de az szerintem normál videózásra az nem lesz jó. Elég hülyén néz ki a kép IR szűrő nélkül nappal...
-
duffbeer
őstag
válasz
DrojDtroll #36078 üzenetére
Kínai is teljesen jó. 3 félét használok: egy eredeti pi kamera klónt, egy éjjellátó auto IR-cut-al, IR leddel és a Zerohoz szintén kínai klónt. Meglepően jók. Videó és képminőségre egyaránt. Ha gondolod, holnap tudok linkelni én melyeket használom.
Egyébként mire kellene és milyen Pi-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- HP ProDesk 400 G5 Tiny /i5-8500T/8GB/SSD 256 GB - számla, gar,- használt
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest