- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
DrojDtroll #36078 üzenetére
Zero-hoz. Standard 72,4°-os verziót vettem.
Éjjellátó. Ebből az automatát vettem. Kicsit későn váltott át alapból éjjelire, kicsit módosítottam rajta.
"Standard" Pi camera.NOIR még mozgat, de az szerintem normál videózásra az nem lesz jó. Elég hülyén néz ki a kép IR szűrő nélkül nappal...
-
duffbeer
őstag
válasz
DrojDtroll #36078 üzenetére
Kínai is teljesen jó. 3 félét használok: egy eredeti pi kamera klónt, egy éjjellátó auto IR-cut-al, IR leddel és a Zerohoz szintén kínai klónt. Meglepően jók. Videó és képminőségre egyaránt. Ha gondolod, holnap tudok linkelni én melyeket használom.
Egyébként mire kellene és milyen Pi-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, I5-6600K, 12GB RAM, SSD) beszámítás! Posta ok (34)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600XT 8GB, R5 3600, SSD, 16GB RAM) Beszámítás! Posta ok! (33)
- DELL PowerEdge R430 rack szerver - E5-2643v4 (6 mag / 12 szál, 3,4/3,7GHz), 64GB RAM, 95 000,-
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest