- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PLC programozás
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Zero-hoz. Standard 72,4°-os verziót vettem.
Éjjellátó. Ebből az automatát vettem. Kicsit későn váltott át alapból éjjelire, kicsit módosítottam rajta.
"Standard" Pi camera.NOIR még mozgat, de az szerintem normál videózásra az nem lesz jó. Elég hülyén néz ki a kép IR szűrő nélkül nappal...
-
duffbeer
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Kínai is teljesen jó. 3 félét használok: egy eredeti pi kamera klónt, egy éjjellátó auto IR-cut-al, IR leddel és a Zerohoz szintén kínai klónt. Meglepően jók. Videó és képminőségre egyaránt. Ha gondolod, holnap tudok linkelni én melyeket használom.
Egyébként mire kellene és milyen Pi-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann