- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
lacko6 #19847 üzenetére
No, kipróbáltam. Elsőre nehézkesen állt fel a rendszer és kellett egy újraindítás is de aztán jó lett. Nem is mondtad, hogy ez az OE megjelenésre is teljesen más mint a jelenlegi Official verzió, de nekem ez jobban tetszik.
BD3D ISO-t gyönyörűen lejátssza, csak egy pró gond van, ami nem tudom, hogy általános-e vagy csak nálam jelentkezik: ha kilépek a 3D film után (közben vagy végén az mind1) akkor a menük, képek el vannak csúszva a főképernyőn és nehéz navigálni is. Nálam csak az újraindítás után áll vissza a normál állapot. Nálad is ilyen-e, illetve ha gen találtál-e vmi megoldást erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged