-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
Most itt tartok:
[....] Restarting DLNA/UPnP-AV media server: minidlna[2016/02/10 19:43:09] utils.c:265: warn: make_dir: cannot create directory '/mnt/medion/MiniDLNA'
[2016/02/10 19:43:09] minidlna.c:529: fatal: Database path not accessible! [/mnt/medion/MiniDLNA]
failed!A külső merevlemezem medion, és a gyökerében vannak a fájlok, főleg mkv videófájlok.
Azt a mappát, amire hivatkozik, hogy nem tudja létrehozni, már manuálisan létrehoztam, és jogosultságot is adtam neki, de így is ugyanaz a hibaüzenet jön...
A conf. fájlba az alábbiakat illesztettem be:
db_dir=/mnt/medion/MiniDLNA
log_dir=/mnt/medion/MiniDLNA/log
inotify=yes
media_dir=mnt/medionValami rossz, esetleg hiányzik?
-
Siffredi
senior tag
Ezekre nem biztos, hogy fogok tudni válaszolni...
A vinyót fixen mountoltam fel, az tuti, a leírásod alapján.
Igazából szinte mindent az alapján csináltam.Holnap megnézem majd (legalábbis megpróbálom), amiket kérdeztél.
Egyébként média szerverként már működik a pi, a routerre kötött médialejátszóval tudom nézni a pi-n lévő vinyón tárolt filmeket, szóval ez a része pipa. Már csak a torrent és a dlna hiányzik, ha az meglesz, akkor rámegyek a távoli elérésre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest