- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultrazord
tag
válasz
azbest #13902 üzenetére
sziasztok!
Felraktam egy raspbian rendszert, píre van kötve egy külső samsung hdd.
Raspbian látja is...
A lényeg, hogy sehogy sem tudok rá írni, kiírja, hogy nincs privilege-em hozzá, pedig root vagyok.
Torrentre szeretném használni amúgy, transmissiont el is érem remote, szépen tudnék is rá tölteni, ha tudnám írni.
Megoldást tudtok? Korábban volt már használva másik linuxos rendszer alatt. Lehet ez a gond? 777es jogot is úgy tűnik megadja neki de még mindig nem írható.A másik, hogy rá tettem egy kodit is. Az viszont szeret kifagyogatni, visszadob a rapsbianba.
A nagyobb gond, hogy nem képes lejátszani a korábban már lejátszott filmeket sem, csak fekete a kép, vagy csak hang van. Kell letölteni valami kodeket hozzá?Openelec+kodi alatt korábban simán futott minden.
Erre tudtok valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest