Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Gaming notebook topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- VR topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas1985
tag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett a farnelltől a héten.
Tudnátok ajánlani tápot hozzá olyant, ami 100%-os kipróbált, jó lenne ebay-es beszerzési lehetőséget találni, sajnos amit én rendelte az elvileg 700mAh de mégsem elég hozzá(gondolom csak papíron tudja ezt)
Billentyűzettel kapcsolatban lenne még olyan kérdésem, hogy valaki kitudná próbálni Gembird billentyűzettel, mert nekem kernel panic-al megáll betöltés közben?
Az engem is érdekelne hogy az RS-nél a már leadott rendeléshez hozzálehet e adni még, szerintem felhívom őket .
Mindenki segítségét előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős/minőségi Gamer PC i5-11400F / RTX 3070 / 16GB RAM / SSD+HDD Hibátlan
- Brutál Gamer PC - RTX 4070 Super / Ryzen 7 5700X / 32GB RAM / 1TB NVMe Garanciás!!!
- GIGABYTE B760I AORUS PRO Alaplap + Intel Core i5-14500
- Gamer PC
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann