Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overmind
aktív tag
Hogy néz ki a kondi?
Sajnos nem tudom, hogy melyik az. El tudná valaki úgy magyarázni, hogy pl. DIMM-ek közötti henger, vagy kis lapos pöcök, ami...? Azért majd az alaplapi kézikönyvben utánanézek, meg az alaplapra is ránézek, hátha rájövök mit kell figyelni. Nagyon feltűnő, ha fel van púposodva? Észreveszi egy ilyen amatőr, mint én?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- BestBuy topik
- Áprilisi hardverpasziánsz
- VR topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- i5-6500 Procik a legjobb áron!
- Intel Core I7 12700F - 12mag/20szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Ryzen 5 1600X dobozos CPU + hűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos nem tudom, hogy melyik az. El tudná valaki úgy magyarázni, hogy pl. DIMM-ek közötti henger, vagy kis lapos pöcök, ami...? Azért majd az alaplapi kézikönyvben utánanézek, meg az alaplapra is ránézek, hátha rájövök mit kell figyelni. Nagyon feltűnő, ha fel van púposodva? Észreveszi egy ilyen amatőr, mint én?