Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Raspberry Pi
- Genius SW 5.1 Home Theater
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Formaster
üzenetére
Egyes szakértők szerint jobb a rendszernek (gyorsabb lesz), ha a lapozó fájlt az SSD-n hagyod.
Valamint ha RAMDisket használnék, akkor az csinálna egy img-t a rendszerről akkora méretben, ahogy én megadom, és mindig azt töltené be újra és újra indításonként a RAM-ba?
Pontosan így van. Rendszer alatt természetesen a RAMdisk-et értjük. A Windows host operációs rendszert nem menti le.
Ezen az elven akár egy komlett játékot is feltölthetek a RAM-ba, valamilyen RAMDisk progival?
A progival nem tudod feltölteni, neked kell oda telepíteni. Pl, ha X a RAMdisk meghajtó betűjele, akkor a játék telepítéskor X meghajtóra kell küldeni.
Ezt utána lemented a RAMdisk saját programjával image-be, amit majd következő bootoláskor betölt onnan.Nekem 18GB-os diskem volt, arra már minden játék ráfért (egyszerre egy).
Aztán volt pár lementett image-em: BF3, MW2, MW3, BlackOps, Diablo3Beta, stb.
Ha valamelyikkel játszani akartam, akkor kiválasztottam a mentett image-t és újraindítottam a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 3
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest