Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
counterbill
senior tag
HELLO!!
Remélem tud vki segiteni nekem!Két hete vettem egy 250gb samsung sata vinyot!Beraktam a gépbe a windows látta is..megformáztam és nagyon jol müködött.Majd másnap mikor inditottam a gépet már nem látta..ujra inditottam akkor látta..egy darabig minden 2. inditsánál látta..majd pár nappal ezelött miközben dolgoztam a gépen hibát kiirva leállt a vinyo!eljátszotta ezt 3x majd jo lett egykét napig..de most ugy néz ki végleg nem látja..ha nagy nehezen elérem h még is lássa a gép akkor amint felállt a rendszer magátol ujra indul..a rendszer egy normális 120gb-os samsung vinyon van.mellé van rakva a sata.alaplap:ASUS A7V600-X via chipset alaplapi sata..remélem tud vki segiteni nekem!!elöre is kösz..várok minden ötletet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 980 500GB
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest