Hirdetés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nos, kipróbáltam a lemez hozzáadást JBOD módban, működik. A már benne lévő lemez tartalma, megosztásai változatlanok, az új diszket pedig kérdés nélkül leformázta.
-
DoItYourself
addikt
Kicsit összekevertem, mert a saját formátuma nem a Flex-RAID hanem az X-RAID.
Ezt írják róla a hivatalos oldalon, szóval bizakodó vagyok:Does ReadyNAS support JBOD or some sort of non-RAID setup?
ARM: The Duo and NV+ v2 support JBOD. With the Flex-RAID JBOD option a separate RAID 0 volume is created on each disk. If you wish to remove a working disk from your system be sure to make sure your backup of the data on that disk is up to date first.
Most még üres, majd kerítek egy próba lemezt pluszban, aztán kipróbálom hogy is megy a lemez hozzáadás JBOD módban. -
DoItYourself
addikt
Épp most üzemeltem be egy Netgear ReadyNAS Duo V2-t, egy lemezzel. Médiatároló lesz, tehát pótolható adatok kerülnek majd rá - így JBOD-ot állítottam be a RAIDar első indulásánál. Ehhez képest most RAID level 0-t mutat ez a segédprogram, az admin felületen pedig Flex-RAID-et, a Netgear saját megoldását, amit direkt el akartam kerülni. Érdemes újrakezdeni az egészet? Van egy második lemez (ugyanakkora kapacitású), amit még bele akarok rakni, de arról előtte le kell menteni a dolgokat a NAS-ra, utána mehet be, ezért gondoltam a JBOD-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest