Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekomajin
aktív tag
válasz
HUfantom
üzenetére
Összeraktam a cuccot, a Windowsban beállítottam a RAID1-et. Most viszont a lemezek folyamatos resync alatt vannak, pedig még egy bitet sem írtam rájuk.
A kutakodásaim alapján egy bugnak tűnik a Win10 2004-es buildben. A HD Sentinel és a Feladatkezelő is ~50%-os lemezkihasználtságot ír folyamatosan, amíg a gép be van kapcsolva.
A kérdésem az, hogy ez árt-e a lemeznek? Van-e valami ideiglenes megoldás, amíg az MS nem javítja a hibát?
-
Nekomajin
aktív tag
Sziasztok!
2×2 terás, egyforma típusú HDD-t szeretnék RAID1-be kötni. B450 Aorus M alaplapom van, amin van RAID-vezérlő.
A kérdésem az, hogy a BIOS-ból vagy a Win10 lemezkezelőjéből hozzam létre a kötetet?
Igyekeztem utánaolvasni a témának, hogy melyiket lenne célszerű használni, de kb. ahány válasz, annyiféle megoldásra esküdtek.
A lemezekre dolgozna egy torrent kliens, és hosszabb távon tárolt állományokat (sorozatok, stb.) illetve más eszközök biztonsági mentéseit tartalmazná. Kb. home serverként működne a dolog. Az OS és az egyéb adatok SSD-n lesznek.
Tehát melyiket ajánljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest