Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• setup

tag

válasz HUfantom #11455 üzenetére

Ehhez képest úgy van a gyakorlatban, hogy egy 2280-as M2-es (az van éppen itthon) ha az ULTRA M2 foglalatban van, akkor nem látja a BIOS. Ha a másikban, akkor látja, de akkor meg kikapuzza a két satát. Én erre az M2 vonalra nem költöttem még egyáltalán, szóval nincs belőle kínálat itthon. Ez is egy összetört notebookból van, amit nekem adtak alkatrésznek. Az SSD-t már más konfigban kiteszteltem, az hibátlan, Win is van rajta csak mivel 128-as, emiatt nem akarok bukni két satát miatta. Szóval nem használom. Elsőre én is azt hittem, hogy sima téma lesz, mert majd az M2 lesz a rendszer meg mellette 6 sata, de ez így kéz bilibe lóg, mint kiderült.

Nem igazán tudom sajnos, hogy low level mit művel a Windows RAID címén emiatt kérdeztem itt rá, hogy ha úgy fűzöm össze a lemezeket, hogy nem egy vezérlőn vannak a lemezek, akkor emiatt nagyon kínozza a vezérlőket a Windows? Mert pont a déli hídnak szokott alulméretezett lenni a passzív vacka és nem is a borda mérete, hanem maga a felület, ami közös a chip és a borda között.
    Annyit meg nem ér az egész, hogy kinyírjam.

Új hozzászólás Aktív témák