Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo84
aktív tag
Te vagy itt a Zseni!

Semmit sem tudtam vele elérni. De tapasztalatot szereztem rendesen. A következőket szerencsétlenkedtem összesen:
1 - 40GB ide hdd rákötése raidre. array létrehozása. a hdd-n lévő adatok elszálnak. a windows látja a winyót, driverek telepitése, és sikerül a beüzemelés
2 - 160GB ide hdd rákötése raidre, hdd-n lévö adatok elszálnak, array létrehozása nem sikerül, a windows nem talál semmit, nagyon belassul a gép
3 - probálkozás, átkapcsolni a raidet ide-re, a windowsban a drivercsere után már lehet kezdeni valamit.
4 - a 40gb hdd ujraformázása és particionálása, mostmár képes a raid ide-ként értelmezni.
5 - a 160gb hdd rákötése másodikként, a bios nem látja, a windows nem látja, nagyon belassul a gép.
6 - a 160gb hdd vissza a mobilrackbe, uj particio és format, hogy ujra a régi legyen
7 - a 40gb hdd eltávolítása a rendszerböl...a bios nem akar betölteni, ha betölt, akkor a windows nem indul.
8 - a 4gb hdd visszarakása, windowsban lemez eltávolítás, driver eltávolítás, reboot, bios raid letiltása, hdd levétele....most már sikeresen indul!
tanuság: hidjem el amit ide leirnak, ne akaratoskodjak, és a raid nem nekem való
de kell még egy mobilrack, és muszáj még egy ide helyet csinálni, de minden foglalt
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest