Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Pánik a memóriapiacon
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo84
aktív tag
Te vagy itt a Zseni!

Semmit sem tudtam vele elérni. De tapasztalatot szereztem rendesen. A következőket szerencsétlenkedtem összesen:
1 - 40GB ide hdd rákötése raidre. array létrehozása. a hdd-n lévő adatok elszálnak. a windows látja a winyót, driverek telepitése, és sikerül a beüzemelés
2 - 160GB ide hdd rákötése raidre, hdd-n lévö adatok elszálnak, array létrehozása nem sikerül, a windows nem talál semmit, nagyon belassul a gép
3 - probálkozás, átkapcsolni a raidet ide-re, a windowsban a drivercsere után már lehet kezdeni valamit.
4 - a 40gb hdd ujraformázása és particionálása, mostmár képes a raid ide-ként értelmezni.
5 - a 160gb hdd rákötése másodikként, a bios nem látja, a windows nem látja, nagyon belassul a gép.
6 - a 160gb hdd vissza a mobilrackbe, uj particio és format, hogy ujra a régi legyen
7 - a 40gb hdd eltávolítása a rendszerböl...a bios nem akar betölteni, ha betölt, akkor a windows nem indul.
8 - a 4gb hdd visszarakása, windowsban lemez eltávolítás, driver eltávolítás, reboot, bios raid letiltása, hdd levétele....most már sikeresen indul!
tanuság: hidjem el amit ide leirnak, ne akaratoskodjak, és a raid nem nekem való
de kell még egy mobilrack, és muszáj még egy ide helyet csinálni, de minden foglalt
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest