Hirdetés
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
Sziasztok, nem tudom ha jó topik de hálám üldözné a segítőket!
Adott a következő: egy notebookom meghalt, amiben volt egy SATA SSD-m és egy NVME SSD-m. Értelemszerűen az NVME volt a C és azt sikerült áthelyeznem az új notiba úgy hogy az operációs rendszerem a programokkal megmaradt. Na de a SATA SSD-m nem látom sehol. Se a fájlkezelőben se a lemezformázóban. Az NVME úgy indult el csak az új laptopban, hogy az új laptop biosában átraktam AHCI-re a lemezkezelőt. Úgy emlékszem a régi notim RAID-ben tolta a SATA lemezt, de persze egyedüli SATA volt. Ez lenne a gond, hogy de RAID-ben van a lemez? Mi a fenéért volt a régi notimban AHCI-ben az NVME és RAID-ben a SATA? Ez jónagy kavarodás. Hogy tudom adatvesztés nélkül ezt megoldani? A külső SATA tokomban se megy ez a SATA SSD-m, gondolom az is AHCI-ban menne .... Meghalt volna a notival?
Hálásan köszönöm! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- League of Legends
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hálásan köszönöm!