Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
Sziasztok, nem tudom ha jó topik de hálám üldözné a segítőket!
Adott a következő: egy notebookom meghalt, amiben volt egy SATA SSD-m és egy NVME SSD-m. Értelemszerűen az NVME volt a C és azt sikerült áthelyeznem az új notiba úgy hogy az operációs rendszerem a programokkal megmaradt. Na de a SATA SSD-m nem látom sehol. Se a fájlkezelőben se a lemezformázóban. Az NVME úgy indult el csak az új laptopban, hogy az új laptop biosában átraktam AHCI-re a lemezkezelőt. Úgy emlékszem a régi notim RAID-ben tolta a SATA lemezt, de persze egyedüli SATA volt. Ez lenne a gond, hogy de RAID-ben van a lemez? Mi a fenéért volt a régi notimban AHCI-ben az NVME és RAID-ben a SATA? Ez jónagy kavarodás. Hogy tudom adatvesztés nélkül ezt megoldani? A külső SATA tokomban se megy ez a SATA SSD-m, gondolom az is AHCI-ban menne .... Meghalt volna a notival?
Hálásan köszönöm! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Hálásan köszönöm!