Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pöttön

őstag

Sziasztok!
    A tescoba leárazták a játékot így meg vettem 1990Ft-ért ennyit szerintem simán megér.
    Szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat a játékkal kapcsolatban.
    Öszzeségében szerintem egy jó játék lenne ha nem lennének a grafikai hibái.
    Rengeteg problémám volt a játékkal még a második patch felrakása után is + a legujjabb driver-el is.
    Gépem: C2D e8400, 3gb Ram, HD 4850 512Mb, WD Caviar Black 1Tb, Win7 32bit
    Sok utána olvasás, kisérletezés és youtube oktató videó után sikerült szinte hiba mentessé varázsolnom a játékot ezen a konfigon.
    Ezt szeretném veletek meg osztani.
    Ez az eljárás Ati Radeonosoknak szól.
    Nvidia karinál nem tudom hogy lehet meg csinálni vagy hogy egyáltalán kell e mókolni valamit.

1. A Játék telepítése után menj a c:/Felhasználók/Felhasználó neve/AppData/Local
    mappába készíts egy id software mappát, azon belül pedig egy rage mappát.
    Ezzel aktiválod a játék Cache mappáját, így folyamatosabban tud futni.
    Ahoz hogy ellenőrizd hogy jól csináltad e el kell indítani a játékot majd kilépni belöle és ha működik a létrehozott rage mappán belül kell lennie 2 file-nak.
    (Ahoz hogy megtaláld be kell kapcsolnod a rejtett mappák megjelenítése opciót).

2. A Catalyst Control Center-be/Játék/3D Alkalmazások beállításon belül kapcsold be a Triple Buffert (ez a leg lényegesebb).
    A Catalyst A.I.-t ne kapcsold ki! Mert szétesik a játékban a kép.
    Ha bekapcsolva hagyod van két funkció Normál és Speciális (én a speciális-t ajánlom de ez nem létfontosságú)

3. A Játékot ezekkel a paraméterekkel indísd:
    +vt_pageImageSizeUnique 8192
    +vt_pageImageSizeUniqueDiffuseOnly 8192
    +vt_pageImageSizeUniqueDiffuseOnly2 8192

Ezt Steam-be a Rage-re kattintva jobb klikkel/tulajdonságok/Indítási opciók beállítása menüpontban adhatod meg.

4. A játékon belül állísd be a következő opciókat:
    A vsynic-et kapcsold be.
    A Texture Cache-et Large-ra.
    A texture Detail-t pedig off ra.

Nekem ezekkel a beállításokkal elég jól fut. Csak a nagyon távoli dolgok töltődnek be kicsit lassabban de az is csak akkor ha hirtelen 180 fokot fordulok.

Új hozzászólás Aktív témák