Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A tescoba leárazták a játékot így meg vettem 1990Ft-ért ennyit szerintem simán megér.
Szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat a játékkal kapcsolatban.
Öszzeségében szerintem egy jó játék lenne ha nem lennének a grafikai hibái.
Rengeteg problémám volt a játékkal még a második patch felrakása után is + a legujjabb driver-el is.
Gépem: C2D e8400, 3gb Ram, HD 4850 512Mb, WD Caviar Black 1Tb, Win7 32bit
Sok utána olvasás, kisérletezés és youtube oktató videó után sikerült szinte hiba mentessé varázsolnom a játékot ezen a konfigon.
Ezt szeretném veletek meg osztani.
Ez az eljárás Ati Radeonosoknak szól.
Nvidia karinál nem tudom hogy lehet meg csinálni vagy hogy egyáltalán kell e mókolni valamit.1. A Játék telepítése után menj a c:/Felhasználók/Felhasználó neve/AppData/Local
mappába készíts egy id software mappát, azon belül pedig egy rage mappát.
Ezzel aktiválod a játék Cache mappáját, így folyamatosabban tud futni.
Ahoz hogy ellenőrizd hogy jól csináltad e el kell indítani a játékot majd kilépni belöle és ha működik a létrehozott rage mappán belül kell lennie 2 file-nak.
(Ahoz hogy megtaláld be kell kapcsolnod a rejtett mappák megjelenítése opciót).2. A Catalyst Control Center-be/Játék/3D Alkalmazások beállításon belül kapcsold be a Triple Buffert (ez a leg lényegesebb).
A Catalyst A.I.-t ne kapcsold ki! Mert szétesik a játékban a kép.
Ha bekapcsolva hagyod van két funkció Normál és Speciális (én a speciális-t ajánlom de ez nem létfontosságú)3. A Játékot ezekkel a paraméterekkel indísd:
+vt_pageImageSizeUnique 8192
+vt_pageImageSizeUniqueDiffuseOnly 8192
+vt_pageImageSizeUniqueDiffuseOnly2 8192Ezt Steam-be a Rage-re kattintva jobb klikkel/tulajdonságok/Indítási opciók beállítása menüpontban adhatod meg.
4. A játékon belül állísd be a következő opciókat:
A vsynic-et kapcsold be.
A Texture Cache-et Large-ra.
A texture Detail-t pedig off ra.Nekem ezekkel a beállításokkal elég jól fut. Csak a nagyon távoli dolgok töltődnek be kicsit lassabban de az is csak akkor ha hirtelen 180 fokot fordulok.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sweet.tv - internetes TV
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- 3DMark 11 eredmények
- Ma van a szülinapom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 01.12. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest