Hirdetés
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Szia!
Huhh, hát megnéztem a képeket, nem semmi. Őszintén sajnálom! Tényleg nem értem én sem, mi az alapvető hiba. Egy játékot már csak úgy illik programozni, hogy a piacon lévő összes hardvert (na, jó, nem az összeset, de a legalapvetőbbeket) letesztelik az erre szakosodott arcok, a teszterek. És most könnyen eszembe jut, hogy ezt a fázist, ha nem is kihagyták, de alaposan elsiklottak felette, nyilván szorított a kiadó kardja a fejük felett, hiszen már nem önálló cég az ID. Mindegy, sajna, ebben nem tudok többet segíteni, csak azt ismételném, amit már megírtam, meg hát az AMD fanok már jó pár hsz-t írtak ez ügyben. (amúgy NV sem melegszik, meg nem hajtja magát feleslegesen, no persze, nem mindegy hányas sorozat, melyik gyártó. Nálam a Gigabyte a nyerő, több karim is volt tőlük, és rendre egyből OC változatot tolnak ki...
)
Mindenesetre sok sikert kívánok a játékhoz, remélem egyszer csak sikerül normálisan végigjátszanod, mert eszméletlenül élvezetes!
És a végére a lényeg, hogy tegnapelőtt leadtam a rendelést a BF3-ra, már vissza is igazolták, jön fémdobozban, igaz DLC-k nélkül
, de sebaj, túlélem...
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
, de sebaj, túlélem...