Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Epson nyomtatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Vista én is kipróbáltam végül a játékot ssd-re telepítve. Nekem a legjobban a mega geometria tetszik. Kint nagy tereknél azok a sziklák hegyek kidolgozására értem. Nálam a korlát is részletesebb mint nálad nincs gond a grafikával kivéve ha zárt térbe vagyok pl egyes illemhely grafikája a falon a textúra valamint a vécécsésze kritikán aluli de mindenkinél az. Nálam összességében eddig 9 pontos a játék pedig csak 1,5 órát toltam vele. Textúra pop in nálam csak akkor van ha a vertikális szinkronizációt bekapcsolom ha az nincs bekapcsolva egyáltalán nincs hiába rángatom az egeret mint egy megkergült idióta. Próbáltam a tökéletes egyensúlyt eltalálni a gépemnél hogy gyors legyen a ram meg a sávszélesség a lehető legnagyobb legyen mindezt alapfeszes tuningal figyelembe véve hogy a rage motorja inkább azt nézi milyen az ember procija meg a rendszerbusz mennyit bír. Így 3.5 ghz-en van a proci az északi híd 2500 mhz a ddr3 ramom 1666 mhz. Így megvan a 10 gb\s ram sávszél. Kültereknél szép is a játék nem kellett buherélni semmit cfgvel. Gpu transcoding be van kapcsolva a játék beállításoknál a cache large-ra van téve anizotróp szűrés maxon 8x-es élsimitás és fix 60 fpsel száguld.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest