Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ->Raizen<-

veterán

válasz Vistaboy #1147 üzenetére

Vista én is kipróbáltam végül a játékot ssd-re telepítve. Nekem a legjobban a mega geometria tetszik. Kint nagy tereknél azok a sziklák hegyek kidolgozására értem. Nálam a korlát is részletesebb mint nálad nincs gond a grafikával kivéve ha zárt térbe vagyok pl egyes illemhely grafikája a falon a textúra valamint a vécécsésze kritikán aluli de mindenkinél az. Nálam összességében eddig 9 pontos a játék pedig csak 1,5 órát toltam vele. Textúra pop in nálam csak akkor van ha a vertikális szinkronizációt bekapcsolom ha az nincs bekapcsolva egyáltalán nincs hiába rángatom az egeret mint egy megkergült idióta. Próbáltam a tökéletes egyensúlyt eltalálni a gépemnél hogy gyors legyen a ram meg a sávszélesség a lehető legnagyobb legyen mindezt alapfeszes tuningal figyelembe véve hogy a rage motorja inkább azt nézi milyen az ember procija meg a rendszerbusz mennyit bír. Így 3.5 ghz-en van a proci az északi híd 2500 mhz a ddr3 ramom 1666 mhz. Így megvan a 10 gb\s ram sávszél. Kültereknél szép is a játék nem kellett buherélni semmit cfgvel. Gpu transcoding be van kapcsolva a játék beállításoknál a cache large-ra van téve anizotróp szűrés maxon 8x-es élsimitás és fix 60 fpsel száguld.

Új hozzászólás Aktív témák